WIE ZIJN WIJ

Hallo, even voorstellen: Wij zijn Valkenburg!

Wij zijn Valkenburg is dé aanbieder van groepsactiviteiten en zakelijke arrangementen in het Zuid-Limburgse Valkenburg. Wij bieden je één overzichtelijk platform, waar jij terecht kunt voor het beste dat onze Geulstad te bieden heeft. Doordat wij partnerships gesloten hebben met de mooiste en meest kwalitatieve activiteiten en locaties in Valkenburg, kunnen wij een divers, uniek en passend programma aanbieden aan groepen van alle soorten en maten. Een enkele activiteit, een dagvullend programma of zelfs meerdere volledig verzorgde dagen, Wij zijn Valkenburg staat voor je klaar!

Het beste van ons, voor jou

Eenvoudig de gewenste activiteiten boeken, persoonlijk contact en tips en advies op maat. Wij willen het jou als organisator zo makkelijk mogelijk maken. De mooiste, leukste en spannendste plekjes van Valkenburg zijn gebundeld, waardoor je altijd een goede keuze maakt. Naast advies voor een optimale invulling van jullie wensen, fungeert Wij zijn Valkenburg tevens als de gastheer tijdens jullie verblijf. Wij nemen jullie mee in het échte Valkenburg! Laat je verrassen door de locals en geniet van de veelzijdigheid die wij te bieden hebben. Met extra gemak en service vanuit het stadje waar het toerisme geboren is.

Kom gezellig langs!

Wij zijn Valkenburg is uiteraard gevestigd in Valkenburg. Wij kunnen jullie telefonisch en per mail uitstekend helpen maar het leukste is natuurlijk tijdens een persoonlijk gesprek. Je bent dan ook van harte welkom in ons kantoor in centrum Valkenburg. Je vindt ons in de Geulpoort!

Openingstijden:

De Geulpoort is dagelijks geopend van 10:30 uur tot 17:30 uur voor bezoekers. Ons kantoor is bemand van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 uur en 17.30 uur.

Kantoor Geulpoort Wij zijn Valkenburg