Type programma: Vrijgezellenfeest dames

Met de fiets de grot in en meer

Een sportief daguitje in Valkenburg! Fietsen door de grotten, lunch op panoramaterras, en een bierproeverij. Op en top Limburgs!

€ 79.00

* Per persoon
(incl. btw)

Mountainbiken door de grotten

Fietsen 30 meter onder de grond? Het kan in Valkenburg! Combineer deze activiteit met een programma vol met tal van activiteiten.

€ 52.00

* Per persoon
(incl. btw)

Beproef je geluk

Op zoek naar een leuke maar tegelijkertijd spannende avond uit? Dan is een volledig verzorgde avond in het mooiste casino van Nederland iets voor jou!

€ 59.95

* Per persoon
(incl. btw)

Locked up bachelor

Escape Rooms in een oude bioscoop, lasergame in de grotten en rodelen op de heuvels: met dit pakket gaan jullie een onvergetelijke dag tegemoet.

€ 44.95

* Per persoon
(incl. btw)

City golf Valkenburg

City-Golf volgt een route dwars door het levendige centrum van Valkenburg met snelstromende riviertjes, interessante bezienswaardigheden en het mooiste uitzicht van Nederland! City-Golf is een recreatief-ludieke variant van ècht golfen waarbij een parcours gevolgd wordt langs

€ 49.5

* Per persoon
(incl. btw)

Culinaire kookworkshop

Altijd al willen weten hoe een echte Chef de lekkerste gerechten klaarmaakt? Ga zelf aan de slag en bereidt een culinair 3-gangen diner volgens diverse keukens.

€ 67.00

* Per persoon
(incl. btw)

Steptour door Valkenburg

Een gezellige steptour door Valkenburg en omgeving. Een mooie combinatie van het Middeleeuwse stadscentrum van Valkenburg, interessante weetjes en de prachtige natuur rondom Valkenburg.

€ 29.5

* Per persoon
(incl. btw)

Survival programma in de grotten

Een spannende, uitdagende tocht rondom het thema hoogte die zich afspeelt in en rondom de kasteelruïne en het doolhof van vluchtgangen eronder. Stimuleren en grenzen verleggen staat centraal tijdens deze tocht.

€ 55.00

* Per persoon
(incl. btw)

Volg jij de gids?

Een mysterieuze gids neemt jullie mee op een amusante stadswandeling door de straten van de Geulstad. Dankzij het verrassende spelelement zullen jullie deze rondleiding niet snel vergeten!

€ 22.00

* Per persoon
(incl. btw)

Het meest relaxte uitje in Zuid-Limburg

Heerlijk genieten staat centraal tijdens dit arrangement bij Wellness Complex Thermae 2000. Met een mooi uitzicht over Valkenburg vergeet je even alle dagelijkse zorgen en kom je helemaal tot rust.

€ 49.5

* Per persoon
(incl. btw)

Alle programma's bekijken?

Ben je op zoek naar een of meerdere groepsactiviteiten in Zuid Limburg? Wij zijn Valkenburg biedt de leukste groepsactiviteiten in Valkenburg en omgeving! Of het nu een teamuitje in Valkenburg is of een geslaagd vrijgezellenfeest in Zuid Limburg? Wij hebben de beste activiteiten van Valkenburg, gecombineerd!

Meer informatie ontvangen

Meer informatie ontvangen over dit arrangement en de andere mogelijkheden? Wij sturen graag vrijblijvend meer informatie toe.

LAat ons weten hoe jullie ideale uitje uitziet!

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om het perfecte uitje te regelen!

Je contactgegevens zullen enkel gebruikt worden voor antwoord op dit contactformulier, niet voor reclame.

Situatie Valkenburg

Door toedoen van het noodweer dat Valkenburg aan de Geul en omstreken momenteel teistert zijn wij momenteel minder goed bereikbaar. Neem voor vragen contact met ons op:

Bel mij terug

De mogelijkheden persoonlijk doorspreken op een later tijdstip? Wij nemen vrijblijvend contact met je op.