Type programma: Teambuilding

Discover Valkenburg

Valkenburg ontdekken, vergaderen én een ludieke teambuilding in een! Ons Discover Valkenburg teamarrangement combineert een productieve ochtend met een luchtig middagprogramma met een teambuilding element.

€ 62.5

* Per persoon
(incl. btw)

Cold war teambuilding

Op zoek naar een unieke teambuildingactiviteit met een culturele, educatieve basis? Tijdens dit arrangement kom je alles te weten over het ondergrondse oorlogsverleden van Valkenburg.

€ 38.95

* Per persoon
(incl. btw)

Met de fiets de grot in en meer

Een sportief daguitje in Valkenburg! Fietsen door de grotten, lunch op panoramaterras, en een bierproeverij. Op en top Limburgs!

€ 79.00

* Per persoon
(incl. btw)

Mountainbiken door de grotten

Fietsen 30 meter onder de grond? Het kan in Valkenburg! Combineer deze activiteit met een programma vol met tal van activiteiten.

€ 52.00

* Per persoon
(incl. btw)

Dé echte ‘Valkebergse’ quizwandeling

De wandeling verhaalt over het springlevende heden en het rijke verleden van Valkenburg, mooie verhalen over mensen die het verschil maakten en over plaatsen of gebouwen in Valkenburg waar meer achter zit dan je denkt.

€ 18.75

* Per persoon
(incl. btw)

Back to basics teambuilding

Tijdens dit uitdagende teamarrangement staat samenwerken centraal. In een bijzondere, ondergrondse setting ga je in kleine teams de strijd aan met én tegen je collega’s.

€ 34.5

* Per persoon
(incl. btw)

Fietsclinic in de kopgroep

Waan je een ware profwielrenner tijdens een tocht door het Heuvelland, compleet met o.a. tijdsregistratie, begeleiding door oud-professionals en een heuse Amstel Gold Race volgwagen!

€ 29.5

* Per persoon
(incl. btw)

Meet & escape

Tijdens dit arrangement worden jullie creativiteit, inzicht en samenwerkingsvermogen uitgedaagd. Een uitgebreid vergaderarrangement met een teambuilding in de Escape Rooms van Valkenburg.

€ 58.5

* Per persoon
(incl. btw)

Scooter rally door Zuid-Limburg

Het ultieme uitstapje voor de levensgenieter. Zoef op een Vespa door het Zuid-Limburgse Heuvelland en geniet van Bourgondische pitstops onderweg!

€ 72.00

* Per persoon
(incl. btw)

Survival programma in de grotten

Een spannende, uitdagende tocht rondom het thema hoogte die zich afspeelt in en rondom de kasteelruïne en het doolhof van vluchtgangen eronder. Stimuleren en grenzen verleggen staat centraal tijdens deze tocht.

€ 55.00

* Per persoon
(incl. btw)

Alle programma's bekijken?

Ben je op zoek naar een of meerdere groepsactiviteiten in Zuid Limburg? Wij zijn Valkenburg biedt de leukste groepsactiviteiten in Valkenburg en omgeving! Of het nu een teamuitje in Valkenburg is of een geslaagd vrijgezellenfeest in Zuid Limburg? Wij hebben de beste activiteiten van Valkenburg, gecombineerd!

Meer informatie ontvangen

Meer informatie ontvangen over dit arrangement en de andere mogelijkheden? Wij sturen graag vrijblijvend meer informatie toe.

LAat ons weten hoe jullie ideale uitje uitziet!

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om het perfecte uitje te regelen!

Je contactgegevens zullen enkel gebruikt worden voor antwoord op dit contactformulier, niet voor reclame.

Bel mij terug

De mogelijkheden persoonlijk doorspreken op een later tijdstip? Wij nemen vrijblijvend contact met je op.