Type programma: Incentives

Met de fiets de grot in en meer

Een sportief daguitje in Valkenburg! Fietsen door de grotten, lunch op panoramaterras, en een bierproeverij. Op en top Limburgs!

€ 79.00

* Per persoon
(incl. btw)

Mountainbiken door de grotten

Fietsen 30 meter onder de grond? Het kan in Valkenburg! Combineer deze activiteit met een programma vol met tal van activiteiten.

€ 52.00

* Per persoon
(incl. btw)

Scooter rally door Zuid-Limburg

Het ultieme uitstapje voor de levensgenieter. Zoef op een Vespa door het Zuid-Limburgse Heuvelland en geniet van Bourgondische pitstops onderweg!

€ 72.00

* Per persoon
(incl. btw)

Valkeniersworkshop op de oude Kasteelruïne

Kom oog in oog te staan met deze prachtige roofdieren op een unieke locatie. De Valkeniersworkshop wordt verzorgd op de eeuwenoude kasteelruïne van Valkenburg.

€ 94.5

* Per persoon
(incl. btw)

Het ultieme survival programma

Een uniek programma in Zuid-Limburg. Ga mountainbiken door de grotten, op jeepsafari door de Limburgse heuvels, maak een tocht in een oude Amerikaanse legertruck en wordt tot slot met een helikopter afgeleverd op de laaste locatie.

€ 239.00

* Per persoon
(incl. btw)

Oldtimer bus diner

Ga onder begeleiding van een ervaren gids in een oldtimer bus op pad en ontdek alle unieke plekjes van Zuid-Limburg. Tevens stoppen jullie onderweg op prachtige (panorama) locties voor een voor-, hoofd- en nagerecht.

€ 115.00

* Per persoon
(incl. btw)

Teambuilding | Het leven van de Blokbreker

Jullie stappen in de voetsporen van de Blokbreker. Een van de zwaarste beroepen in de vroegere jaren. Deze Blokbrekers hebben door de eeuwen heen een gangenstelsel gegraven onder Valkenburg van meer dan 150 kilometer.

€ 79.00

* Per persoon
(incl. btw)

Kever Rally door Zuid-Limburg

Een avontuurlijk event door het prachtige Heuvelland van Zuid-Limburg. Stap in een klassieke Kever Cabrio en vind je weg aan de hand van aanwijzigingen, knooppunten en opdrachten!

€ 285.00

* Per persoon
(incl. btw)

Alle programma's bekijken?

Ben je op zoek naar een of meerdere groepsactiviteiten in Zuid Limburg? Wij zijn Valkenburg biedt de leukste groepsactiviteiten in Valkenburg en omgeving! Of het nu een teamuitje in Valkenburg is of een geslaagd vrijgezellenfeest in Zuid Limburg? Wij hebben de beste activiteiten van Valkenburg, gecombineerd!

Meer informatie ontvangen

Meer informatie ontvangen over dit arrangement en de andere mogelijkheden? Wij sturen graag vrijblijvend meer informatie toe.

LAat ons weten hoe jullie ideale uitje uitziet!

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om het perfecte uitje te regelen!

Je contactgegevens zullen enkel gebruikt worden voor antwoord op dit contactformulier, niet voor reclame.

Bel mij terug

De mogelijkheden persoonlijk doorspreken op een later tijdstip? Wij nemen vrijblijvend contact met je op.