Type programma: Familiedag

Dé echte ‘Valkebergse’ quizwandeling

De wandeling verhaalt over het springlevende heden en het rijke verleden van Valkenburg, mooie verhalen over mensen die het verschil maakten en over plaatsen of gebouwen in Valkenburg waar meer achter zit dan je denkt.

€ 18.75

* Per persoon
(incl. btw)

Herleef de middeleeuwen

Een bezoek aan de enige hoogteburcht van Nederland absoluut niet ontbreken, maar actie en plezier horen er ook bij! Dit arrangement is een aanrader voor een familiedag, gezinsuitstapje of culturele middag.

€ 34.00

* Per persoon
(incl. btw)

Mountainbiken door de grotten

Fietsen 30 meter onder de grond? Het kan in Valkenburg! Combineer deze activiteit met een programma vol met tal van activiteiten.

€ 52.00

* Per persoon
(incl. btw)

Ontdek Valkenburg, ondergronds en bovengronds

Een mooie combinatie tussen het indrukwekkende Middeleeuwse stadscentrum en de prachtige oude mergelgrotten. Kort samengevat een mooie culturele tocht waar alles in zit!

€ 45.95

* Per persoon
(incl. btw)

City golf Valkenburg

City-Golf volgt een route dwars door het levendige centrum van Valkenburg met snelstromende riviertjes, interessante bezienswaardigheden en het mooiste uitzicht van Nederland! City-Golf is een recreatief-ludieke variant van ècht golfen waarbij een parcours gevolgd wordt langs

€ 49.5

* Per persoon
(incl. btw)

Culinaire kookworkshop

Altijd al willen weten hoe een echte Chef de lekkerste gerechten klaarmaakt? Ga zelf aan de slag en bereidt een culinair 3-gangen diner volgens diverse keukens.

€ 67.00

* Per persoon
(incl. btw)

Scootertocht op bourgondische wijze

Het ultieme uitstapje voor de levensgenieter. Zoef op een Vespa door het Zuid-Limburgse Heuvelland en geniet van Bourgondische pitstops onderweg!

€ 68.00

* Per persoon
(incl. btw)

Reis door het verleden

Treed in de voetsporen van de ridders en Romeinen in een arrangement vol cultuur en geniet van een uitstekend verzorgde lunch op een historische plek.

€ 39.00

* Per persoon
(incl. btw)

Steptour door Valkenburg

Een gezellige steptour door Valkenburg en omgeving. Een mooie combinatie van het Middeleeuwse stadscentrum van Valkenburg, interessante weetjes en de prachtige natuur rondom Valkenburg.

€ 29.5

* Per persoon
(incl. btw)

Survival programma in de grotten

Een spannende, uitdagende tocht rondom het thema hoogte die zich afspeelt in en rondom de kasteelruïne en het doolhof van vluchtgangen eronder. Stimuleren en grenzen verleggen staat centraal tijdens deze tocht.

€ 55.00

* Per persoon
(incl. btw)

Alle programma's bekijken?

Ben je op zoek naar een of meerdere groepsactiviteiten in Zuid Limburg? Wij zijn Valkenburg biedt de leukste groepsactiviteiten in Valkenburg en omgeving! Of het nu een teamuitje in Valkenburg is of een geslaagd vrijgezellenfeest in Zuid Limburg? Wij hebben de beste activiteiten van Valkenburg, gecombineerd!

Meer informatie ontvangen

Meer informatie ontvangen over dit arrangement en de andere mogelijkheden? Wij sturen graag vrijblijvend meer informatie toe.

LAat ons weten hoe jullie ideale uitje uitziet!

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om het perfecte uitje te regelen!

Je contactgegevens zullen enkel gebruikt worden voor antwoord op dit contactformulier, niet voor reclame.

Bel mij terug

De mogelijkheden persoonlijk doorspreken op een later tijdstip? Wij nemen vrijblijvend contact met je op.