Type programma: Coronaproof

Beproef je geluk

Op zoek naar een leuke maar tegelijkertijd spannende avond uit? Dan is een volledig verzorgde avond in het mooiste casino van Nederland iets voor jou!

€ 59.95

* Per persoon
(incl. btw)

City golf Valkenburg

City-Golf volgt een route dwars door het levendige centrum van Valkenburg met snelstromende riviertjes, interessante bezienswaardigheden en het mooiste uitzicht van Nederland! City-Golf is een recreatief-ludieke variant van ècht golfen waarbij een parcours gevolgd wordt langs

€ 49.5

* Per persoon
(incl. btw)

Culinaire kookworkshop

Altijd al willen weten hoe een echte Chef de lekkerste gerechten klaarmaakt? Ga zelf aan de slag en bereidt een culinair 3-gangen diner volgens diverse keukens.

€ 67.00

* Per persoon
(incl. btw)

Met de fiets de grot in en meer

Een sportief daguitje in Valkenburg! Fietsen door de grotten, lunch op panoramaterras, en een bierproeverij. Op en top Limburgs!

€ 79.00

* Per persoon
(incl. btw)

Mountainbiken door de grotten

Fietsen 30 meter onder de grond? Het kan in Valkenburg! Combineer deze activiteit met een programma vol met tal van activiteiten.

€ 52.00

* Per persoon
(incl. btw)

Ontdek Valkenburg, ondergronds en bovengronds

Een mooie combinatie tussen het indrukwekkende Middeleeuwse stadscentrum en de prachtige oude mergelgrotten. Kort samengevat een mooie culturele tocht waar alles in zit!

€ 45.95

* Per persoon
(incl. btw)

Dé echte ‘Valkebergse’ quizwandeling

De wandeling verhaalt over het springlevende heden en het rijke verleden van Valkenburg, mooie verhalen over mensen die het verschil maakten en over plaatsen of gebouwen in Valkenburg waar meer achter zit dan je denkt.

€ 18.75

* Per persoon
(incl. btw)

Discover Valkenburg

Valkenburg ontdekken, vergaderen én een ludieke teambuilding in een! Ons Discover Valkenburg teamarrangement combineert een productieve ochtend met een luchtig middagprogramma met een teambuilding element.

€ 62.5

* Per persoon
(incl. btw)

Fietsclinic in de kopgroep

Waan je een ware profwielrenner tijdens een tocht door het Heuvelland, compleet met o.a. tijdsregistratie, begeleiding door oud-professionals en een heuse Amstel Gold Race volgwagen!

€ 29.5

* Per persoon
(incl. btw)

Fietstocht door het Heuvelland

Het ultieme uitstapje voor de levensgenieter. Fiets door het Zuid-Limburgse Heuvelland en geniet van Bourgondische pitstops onderweg!

€ 37.00

* Per persoon
(incl. btw)

Alle programma's bekijken?

Ben je op zoek naar een of meerdere groepsactiviteiten in Zuid Limburg? Wij zijn Valkenburg biedt de leukste groepsactiviteiten in Valkenburg en omgeving! Of het nu een teamuitje in Valkenburg is of een geslaagd vrijgezellenfeest in Zuid Limburg? Wij hebben de beste activiteiten van Valkenburg, gecombineerd!

Meer informatie ontvangen

Meer informatie ontvangen over dit arrangement en de andere mogelijkheden? Wij sturen graag vrijblijvend meer informatie toe.

LAat ons weten hoe jullie ideale uitje uitziet!

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om het perfecte uitje te regelen!

Je contactgegevens zullen enkel gebruikt worden voor antwoord op dit contactformulier, niet voor reclame.

Situatie Valkenburg

Door toedoen van het noodweer dat Valkenburg aan de Geul en omstreken momenteel teistert zijn wij momenteel minder goed bereikbaar. Neem voor vragen contact met ons op:

Bel mij terug

De mogelijkheden persoonlijk doorspreken op een later tijdstip? Wij nemen vrijblijvend contact met je op.