Type activiteit: Workshops

Workshop masseren

De perfecte activiteit voor een gezellig vriendenweekend of vrijgezellendag. Krijg weer nieuwe energie en laat je lichaam tot rust komen bij Thermae 2000. Tijdens de massage of gezichtsbehandeling leer je tevens de fijne kneepjes van het vak.

Workshop lichaamstaal

In samenwerking met Bluegg hebben wij een viertal workshops en presentaties ontwikkeld. Professionele trainers gaan met het team aan de slag om het team te versterken op zowel zakelijk als ook persoonlijk vlak.

Valkeniersworkshop

Bestijg de top van de Middeleeuwse kasteelruïne en maak kennis met het valkerij ambacht zoals dit al eeuwen van meester op gezel wordt overgedragen. Kom oog in oog te staan met prachtige roofvogels. Een unieke beleving tussen mens en dier!

Kookworkshop

Altijd al willen weten hoe een echte Chef de lekkerste gerechten klaarmaakt? Ga zelf aan de slag en bereidt een culinair 3-gangen diner volgens diverse keukens.

Cocktail workshop

Geniet van de lekkerste cocktails en leer ondertussen de fijne kneepjes van het vak. Leer de verschillende technieken van het cocktails maken. Sturring, shaking en building. Leer ze allemaal en wordt een ware cocktailshaker!

Barbecue workshop

Wordt koning barbecue en leer de fijnste kneepjes van het vak. Maak kennis met verschillende barbecue technieken waaronder American Slow Cooking. Kort samengevat, een heerlijke outdoor workshop!

Mergelcarving

Kijk, luister, doe en proef! Na een heerlijke kop koffie en een vers stuk Limburgse vlaai starten jullie met de mergelworkshop! De workshop start met een introductie- rondleiding over Grotten en Mergel, inclusief een korte film. Aansluitend volgt er door een professionele beeldhouwer in het grottenatelier, een instructie over het bewerken van de mergelblokken, waarna je zelf aan de slag gaat.

Alle activiteiten bekijken?

Ben je op zoek naar een of meerdere groepsactiviteiten in Zuid Limburg? Wij zijn Valkenburg biedt de leukste groepsactiviteiten in Valkenburg en omgeving! Of het nu een teamuitje in Valkenburg is of een geslaagd vrijgezellenfeest in Zuid Limburg? Wij hebben de beste activiteiten van Valkenburg, gecombineerd!

Meer informatie ontvangen

Meer informatie ontvangen over dit arrangement en de andere mogelijkheden? Wij sturen graag vrijblijvend meer informatie toe.

LAat ons weten hoe jullie ideale uitje uitziet!

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om het perfecte uitje te regelen!

Je contactgegevens zullen enkel gebruikt worden voor antwoord op dit contactformulier, niet voor reclame.