Type activiteit: Teambuilding

Jeepsafari door het Heuvelland

Ontdek het Heuvelland op een unieke en uitdagende manier met een jeepsafari waarin je zelf de jeep bestuurd!

Escape room Valkenburg

Gek op puzzelen? Kies dan voor de escape rooms die gevestigd zijn in de oude bioscoop van Valkenburg. Je hebt 60 minuten om raadsels op te lossen en codes te kraken, om zo de geheime uitgang te vinden.

Outdoor Valkenburg

Op zoek naar de ultieme outdoor uitdaging? Dan is Expeditie Zuid-Limburg iets voor jou! Een combinatie van uithouding, behendigheid en samenwerken brengt je door het avontuurlijke Heuvelland rondom Valkenburg.

Vergaderen in Valkenburg

Dit stijlvolle hotel biedt diverse grote en kleine salons voor alle vergaderingen, congressen en seminars. Perfect gelegen in het centrum van Valkenburg en van alle gemakken voorzien. Een locatie met charme en uitstraling!

Netwerkbijeenkomst in Valkenburg

Net buiten Valkenburg ligt deze prachtige landelijke en veelzijdige locatie. Geschikt als zowel feest- als vergaderlocatie. Blijven slapen? Geen probleem in een van de prachtige kamers die gelegen zijn in deze oude watermolen.

Bier quiz

Het beste van twee werelden gecombineerd, een leuke quiz en heerlijke speciaalbieren. Tijdens deze bierquiz gaan jullie in teams niet alleen vragen over bier proberen te beantwoorden er worden ook heerlijke bieren geproeft!

City battle

Stap in de voetsporen van de oude ridders en ontdek alles over de geschiedenis van Valkenburg.Naast de verhalen van Vestingstad Valkenburg passeren jullie alle mooie bezienswaardigheden in Valkenburg en leren jullie het stadje goed kennen.

Ludieke quiz

Op zoek naar een gezellige activiteit? Beleef een prachtige avond in Valkenburg met deze ludieke quiz. Interactief bezig zijn met vrienden, familie of collega’s in een gezellige sfeer staat tijdens de avond voorop.

Cold War Teambuilding

Op zoek naar een unieke teambuildings activiteit met een culturele, educatieve basis? Zoek dan niet verder! Tijdens dit arrangement kom je alles te weten over het ondergrondse oorlogsverleden van Valkenburg én moeten jullie even een tandje bijzetten tijdens een passende teamactiviteit. Dan is deze teambuilding in de grotten van Valkenburg dé activiteit voor jullie!

Avontuurlijke Grottentocht

Ga samen met jouw team op pad tijdens deze spannende en gezellige Fort Boyard-achtige doolhoftocht in een authentieke mergelgroeve, 40 meter onder de grond. Jullie gaan op zoek naar nieuwe opdrachten en hindernissen in de mysterieuze gangenstelsels.

Alle activiteiten bekijken?

Ben je op zoek naar een of meerdere groepsactiviteiten in Zuid Limburg? Wij zijn Valkenburg biedt de leukste groepsactiviteiten in Valkenburg en omgeving! Of het nu een teamuitje in Valkenburg is of een geslaagd vrijgezellenfeest in Zuid Limburg? Wij hebben de beste activiteiten van Valkenburg, gecombineerd!

Meer informatie ontvangen

Meer informatie ontvangen over dit arrangement en de andere mogelijkheden? Wij sturen graag vrijblijvend meer informatie toe.

LAat ons weten hoe jullie ideale uitje uitziet!

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om het perfecte uitje te regelen!

Je contactgegevens zullen enkel gebruikt worden voor antwoord op dit contactformulier, niet voor reclame.