Type activiteit: Grotten

Schuilen in de oorlogstijd

Van een atoomschuilkelder uit de Koude Oorlog, een schuilgebied uit WOII en een kapel uit de tijd van de Franse Revolutie: de Valkenburgers zochten meerdere malen hun heil in de ondergrondse mergelgangen.

Fietsen door de grotten

Unieke activiteit in het ondergrondse gangenstelsel. Stap op de speciale mountainbikes en volg de gids in de 70 kilometer aan donkere gangen. Mountainbiken in de grotten is enkel in Valkenburg te boeken!

Grotten trein

Een bijzondere rondleiding door de grotten van Valkenburg. Stap in het treintje en beleef de bijzondere ondergrondse schoonheid die Valkenburg te bieden heeft op een bijzondere en vooral ook eenvoudige manier.

Kunstroute door de grotten

Laat je meevoeren door de enige ondergrondse kunstroute in Nederland. In de grotten van Valkenburg ontdek je bijzondere volkskunst die het daglicht nog nooit gezien heeft, op een plek vol rust, mystiek en verrassingen.

Grotten lasergame

Bekende vrijetijdsbestedingen krijgen onder de grond een heel andere dimensie. Zo ook het gave teamspel Lasergame! Trotseer het gangenstelsel en ga op zoek naar de tegenstander.

Alle activiteiten bekijken?

Ben je op zoek naar een of meerdere groepsactiviteiten in Zuid Limburg? Wij zijn Valkenburg biedt de leukste groepsactiviteiten in Valkenburg en omgeving! Of het nu een teamuitje in Valkenburg is of een geslaagd vrijgezellenfeest in Zuid Limburg? Wij hebben de beste activiteiten van Valkenburg, gecombineerd!

Meer informatie ontvangen

Meer informatie ontvangen over dit arrangement en de andere mogelijkheden? Wij sturen graag vrijblijvend meer informatie toe.

LAat ons weten hoe jullie ideale uitje uitziet!

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om het perfecte uitje te regelen!

Je contactgegevens zullen enkel gebruikt worden voor antwoord op dit contactformulier, niet voor reclame.