Type activiteit: Eten & Drinken

Bier quiz

Het beste van twee werelden gecombineerd, een leuke quiz en heerlijke speciaalbieren. Tijdens deze bierquiz gaan jullie in teams niet alleen vragen over bier proberen te beantwoorden er worden ook heerlijke bieren geproeft!

Luxe dineren in Franse stijl

Een handjevol Barok, een tikkeltje Victoriaans en een snufje Parijs. De perfecte mix voor een waanzinnige ambiance. Dagverse ingrediënten en streekproducten maken dat een lekker stukje vlees of vis ook echt naar meer smaakt.

Genieten op z’n Limburgs

Een typisch Limburgse gelegenheid in het hart van het historische stadje. Geniet van de gezellige sfeer, heerlijke streekgerechten en ervaar echte Valkenburgse gastvrijheid. Ook volledig glutenvrij!

High Tea

Genieten van lekkere frisse sandwiches, ovenverse scones met clotted cream en zoete lekkernijen, onder het genot van diverse theesoorten.

Lunch in hartje Valkenburg

Op een van de prachtige locaties die Valkenburg rijk is genieten jullie van een heerlijke lunch. Het team legt jullie graag in de watten. Geniet van tongstrelende gerechten, geserveerd door gastvrije medewerkers die hun vak verstaan. 

Alle activiteiten bekijken?

Ben je op zoek naar een of meerdere groepsactiviteiten in Zuid Limburg? Wij zijn Valkenburg biedt de leukste groepsactiviteiten in Valkenburg en omgeving! Of het nu een teamuitje in Valkenburg is of een geslaagd vrijgezellenfeest in Zuid Limburg? Wij hebben de beste activiteiten van Valkenburg, gecombineerd!

Meer informatie ontvangen

Meer informatie ontvangen over dit arrangement en de andere mogelijkheden? Wij sturen graag vrijblijvend meer informatie toe.

LAat ons weten hoe jullie ideale uitje uitziet!

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om het perfecte uitje te regelen!

Je contactgegevens zullen enkel gebruikt worden voor antwoord op dit contactformulier, niet voor reclame.