Type activiteit: Actief

Fietstocht Zuid-Limburg

Het ultieme uitstapje voor de levensgenieter. Fiets door het Zuid-Limburgse Heuvelland en geniet van Bourgondische pitstops onderweg!

Rodelbaan Valkenburg

Maak een ritje met de kabelbaan en suis vervolgens de 375 en 325 meter lange rodelbanen naar beneden. Onverwachte bochtjes, afdalingen en hellinkjes maken deze activiteit leuk voor jong en oud!

Arrow battle Valkenburg

Gewapend met pijl en boog ga je de strijd met elkaar aan. In een bosrijke omgeving probeer je samen met je team de verschillende doelstellingen te behalen. Word jij de nieuwe Robin Hood?

Tokkelen Valkenburg

De ultieme kick, de mariniersafdaling! Bestijg de 35 meter hoge Wilhelminatoren en raas, als een echte marinier, tegen een hoek van 45 graden 50 meter naar beneden.

Steptocht door Valkenburg

Op zoek naar een ludieke en sportieve manier om Valkenburg te ontdekken? Dat kan met onze steptour door Valkenburg en omgeving.

Alle activiteiten bekijken?

Ben je op zoek naar een of meerdere groepsactiviteiten in Zuid Limburg? Wij zijn Valkenburg biedt de leukste groepsactiviteiten in Valkenburg en omgeving! Of het nu een teamuitje in Valkenburg is of een geslaagd vrijgezellenfeest in Zuid Limburg? Wij hebben de beste activiteiten van Valkenburg, gecombineerd!

Meer informatie ontvangen

Meer informatie ontvangen over dit arrangement en de andere mogelijkheden? Wij sturen graag vrijblijvend meer informatie toe.

LAat ons weten hoe jullie ideale uitje uitziet!

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om het perfecte uitje te regelen!

Je contactgegevens zullen enkel gebruikt worden voor antwoord op dit contactformulier, niet voor reclame.