Bekijk ervaringen van anderen

Vele groepen gingen je voor en hebben ons met plezier aanbevolen

Ben je benieuwd wat klanten vonden van Wij zijn Valkenburg? Op deze pagina vind je enkele reviews en referenties van zeer uiteenlopende klanten. Heb je na het lezen van deze reviews en referenties nog vragen? Aarzel dan niet en neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Jorn Lucassen Avatar

5 star rating   Vorige week heeft "Wij zijn Valkenburg" onze jaarlijkse MTB tocht deels begeleid. Het enige dat... lees verder

Jorn Lucassen 5/30/2016
Edje Budel Avatar

5 star rating   Afgelopen zaterdag een vrijgezellenfeest gehad en het dagprogramma bij wij zijn Valkenburg geregeld.

Eerst mysteryhouse (zeer... lees verder

Edje Budel 7/20/2016
Annemiek Kroeze Avatar

5 star rating   Afgelopen weekend hebben wij een super gezellige dag gehad in Valkenburg dankzij "Wij zijn Valkenburg".... lees verder

Annemiek Kroeze 6/21/2016
José van Goch Avatar

5 star rating   Met mijn collega's een uitstapje in Valkenburg gehad ze vonden het geweldig. Ook voor mij... lees verder

José van Goch 7/21/2016

Van der Heide 

BEDRIJFSUITJE | AVONDFEEST | 180 DEELNEMERS
Dagvullend programma met keuzeactiviteiten voor de deelnemers in de ochtend en middag. Tussendoor vond een gezamenlijke lunch plaats en als afsluiter werd genoten van een feestavond met coverband en barbecue met uitzicht over Valkenburg.

Het uitje met de PV van ons bedrijf was zeer geslaagd. Steeds een prettig contact met de organisatie! Wij zijn Valkenburg heeft een leuk en gevarieerd aanbod van activiteiten . Ook het eten en drinken was goed verzorgd. Bedankt!

van der Heide
medewerker personeel & organisatie

Rabobank Maastricht en omstreken 

TEAMBUILDING | AVONDFEEST | 100 DEELNEMERS
Avondvullend programma met outdoor BBQ ontvangst, teambuilding in de grotten en aansluitend avondprogramma met dinerbuffet en quiz.

Namens Rabobank Maastricht en Omstreken onze complimenten voor de perfecte organisatie van onze teambuilding afgelopen 9 maart!

Tijdens ons eerste overleg al -waarbij we onze wensen bespraken-, verrasten jullie ons met het aanbod en jullie goede ideeën. Daarbij gaven jullie ons direct het vertrouwen dat het goed zou komen en dat hebben jullie meer dan waargemaakt! Zo’n 100 personeelseden hebben jullie vanaf het begin tot het eind vermaakt.

Kortom, wij kijken terug op een geweldig teamuitje!

Een verzameling van enkele organisaties die wij mochten ontvangen

Deze organisaties hebben wij de afgelopen maanden mogen ontvangen voor een zakelijk groepsevent in Valkenburg