Bekijk ervaringen van anderen

Vele groepen gingen je voor en hebben ons met plezier aanbevolen

Ben je benieuwd wat klanten vonden van Wij zijn Valkenburg? Op deze pagina vind je enkele reviews en referenties van zeer uiteenlopende klanten. Heb je na het lezen van deze reviews en referenties nog vragen? Aarzel dan niet en neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

  Lia Zaal Avatar

  5 star rating   Service gericht, flexibel, meedenkend. En het scheelt ook een stukje begeleiding vanuit de groep als... lees verder

  Lia Zaal 11/02/2017
  Imke Straaten Avatar

  5 star rating   Tweede kerstdag; super kerstdag! Puzzelen, codes kraken en breinbrekers met de hele familie in Valkenburg!... lees verder

  Imke Straaten 12/27/2017
  Denise Linden Avatar

  5 star rating   Als iemand weet waar je in Valkenburg moet zijn voor de beste (team)uitjes, zijn het... lees verder

  Denise Linden 4/05/2016
  Lucille van Veldhoven Avatar

  5 star rating   Wij zijn hier met een bedrijfsuitje geweest. Elke collega die ik gesproken heb, was enthousiast.... lees verder

  Lucille van Veldhoven 9/14/2017

Van der Heide 

BEDRIJFSUITJE | AVONDFEEST | 180 DEELNEMERS
Dagvullend programma met keuzeactiviteiten voor de deelnemers in de ochtend en middag. Tussendoor vond een gezamenlijke lunch plaats en als afsluiter werd genoten van een feestavond met coverband en barbecue met uitzicht over Valkenburg.

Het uitje met de PV van ons bedrijf was zeer geslaagd. Steeds een prettig contact met de organisatie! Wij zijn Valkenburg heeft een leuk en gevarieerd aanbod van activiteiten . Ook het eten en drinken was goed verzorgd. Bedankt!

van der Heide
medewerker personeel & organisatie

Rabobank Maastricht en omstreken 

TEAMBUILDING | AVONDFEEST | 100 DEELNEMERS
Avondvullend programma met outdoor BBQ ontvangst, teambuilding in de grotten en aansluitend avondprogramma met dinerbuffet en quiz.

Namens Rabobank Maastricht en Omstreken onze complimenten voor de perfecte organisatie van onze teambuilding afgelopen 9 maart!

Tijdens ons eerste overleg al -waarbij we onze wensen bespraken-, verrasten jullie ons met het aanbod en jullie goede ideeën. Daarbij gaven jullie ons direct het vertrouwen dat het goed zou komen en dat hebben jullie meer dan waargemaakt! Zo’n 100 personeelseden hebben jullie vanaf het begin tot het eind vermaakt.

Kortom, wij kijken terug op een geweldig teamuitje!

Een verzameling van enkele organisaties die wij mochten ontvangen

Deze organisaties hebben wij de afgelopen maanden mogen ontvangen voor een zakelijk groepsevent in Valkenburg