Grotten fresco workshop

vanaf

€38.00 p.p.

Programmaoverzicht

Een creatieve workshop waarbij je zelfstandig of als team een eeuwenoude schildertraditie gaat toepassen. Vereeuwig de mooiste kunstwerken of speerpunten van de onderneming.

Een fresco (Italiaans voor “vers”) is een muur- of plafondschildering, waarbij de verf direct op de natte kalk wordt aangebracht, zodat deze uiteindelijk, na droging, één geheel vormt. Het woord tempera komt van het Latijnse temperare dat mengen betekent. Het wordt gemaakt door het met de hand of met een stamper in een vijzel samenwrijven van droge, poedervormige pigmenten, vermengd met eidooier en water.

Voordat de creatieve workshop begint worden jullie uiteraard welkom geheten met koffie en vlaai. Vervolgens is het tijd om de ondergrondse katakomben te betreden. Reis terug in de tijd en ontdek de schitterende grafkamers van rijke, vooraanstaande Romeinen. Een bijzondere en leerzame rondleiding door een mystiek ondergronds labyrint. Eenmaal aangekomen bij het eindpunt van de rondleiding wordt het tijd de handen uit de mouwen te steken.

Leer de geheimen van de eeuwenoude tempera-techniek. Een bijzondere workshop geschikt voor jong en oud. Teambuilding? Vereeuwig kernwaarden van het bedrijf en ga op creatieve wijze als team aan de slag.

Inbegrepen in dit arrangement

 • Toegang tot de katakomben
 • Begeleiding door ervaren gids
 • 0,5 uur durende introductie rondleiding door de Katakomben
 • Materialen voor de Fresco Workshop
 • Kunstenares als begeleider bij de workshop
 • Koffie en vlaai
 • Ontvangst in centrum Valkenburg, je hebt geen auto meer nodig!
 • Enthousiaste ontvangst, informatie en begeleiding

Voorbeeld arrangement

11.45 uur
Aankomst in Valkenburg
12.00 uur
Ontvangst met koffie en Limburgse vlaai
13.00 uur
Rondleiding
14.00 uur
Fresco workshop
15.30 uur
Einde programma

Belangrijke informatie

 • Aantal personen:
  Vanaf 6, groepen vanaf 20 personen wordt de groep opgesplitst.
 • Tijdsduur:
  2,5 uur
 • Prijs:
  Afhankelijk van het aantal deelnemers. Neem contact met ons op.
 • Randvoorwaarden:
  De workshop is geschikt voor jong en oud en wordt aangepast op de doelgroep. Teken eeuwenoude kunstwerken of koppel de fresco aan een teambuilding. Stevig schoeisel en jas zijn aan te raden. De rondleiding en workshop vinden plaats in de grotten.

Controleer beschikbaarheid

Vul onderstaande gegevens in om een aanvraag te plaatsen voor dit programma.

Hulp nodig?

Ervaringen van anderen

Beoordeeld met uitstekend op TripAdvisor en Facebook

Jolanda K
Jolanda K
25/05/2021
Dafjes rally Hartelijk dank voor het perfect organiseren van de dafjes dag ! Iedereen heeft ervan genoten. Het was geweldig, jullie organisatie, vriendelijkheid, behulpzaamheid, snelheid van reageren op mails en telefoontjes van mij. Jullie doen wat jullie beloven, hulde! Ik zal zeker niet nalaten jullie aan anderen aan te bevelen!
Remco L
Remco L
14/10/2020
Top uitje! Met vrienden een goed verzorgd uitje gehad via wij zijn Valkenburg. Vriendelijk en behulpzaam personeel. We komen hier vast nog een keer terug.
Remco
Remco
14/10/2020
Super dag in Valkenburg met zakelijke relaties Recentelijk een dagtripje naar Valkenburg gemaakt met een kleine groep zakelijke relaties. Een goede en duidelijke communicatie met Rik van Wij zijn Valkenburg hebben, ondanks de wettelijke maatregelen, gezorgd voor een super programma in Valkenburg! Uiteraard inclusief de grotten, deze mag je niet missen! Al met al een aanrader om je groepsuitje bij te boeken!
Jim K
Jim K
14/10/2020
Geslaagde familiedag Ik woon zelf in Valkenburg, maar heb er voor gekozen om een ons jaarlijkse familie-uitje extern te laten organiseren. Ondanks alle beperkingen die de huidige tijd met zich mee brengt, was alles prima geregeld en hebben wij een erg geslaagde dag beleefd waar alle leeftijdsgroepen positief op terugkijken. Zeker aan te raden als je jouw dagje Valkenburg goed geregeld wil hebben!
Alex A
Alex A
13/10/2020
Het was top Het was tot in de puntjes geregeld. De communicatie was uitstekend. Het duidelijk en helder. Helemaal top
BM91
BM91
09/10/2020
Zeker de moeite waard! Paar weken geleden contact gehad en ondanks de huidige corona maatregelen toch een gevarieerd en verrassend programma aangeboden gekregen. Toen we uiteindelijk aan kwamen in Valkenburg werden we enthousiast ontvangen door Rik die ons vervolgens naar de grotten heeft gebracht. Hier stond een vaag iemand ons op te wachten.. hij heeft ons uiteindelijk meegenomen op een spannende tocht. Toen de adrenaline gezakt was, hebben we afgesloten met een stadswandeling inclusief proeverij. Alles bij elkaar gewoon top geregeld!
Michiel G
Michiel G
28/09/2020
goed georganiseerd!! Fijne mensen die de boel strak hebben georganiseerd! Fantastische Limburg ervaring Dank je wel Sharron & Camiel
Romy
Romy
17/09/2020
Niet klantvriendelijk Telefonische afspraken worden niet nagekomen. Ze benaderen je vervolgens aanvallend en alles behalve klantvriendelijk. De spullen stonden niet eens klaar en dit gezeik heeft ons uiteindelijk de helft van de tijd gekost.. Het is echt belachelijk hoe ze met je om gaan! Wij komen hier dus nooit meer!!
Femme
Femme
17/09/2020
niet klantvriendelijk Super slecht!! Telefonisch elektrische steps gehuurd terwijl ze die niet hebben. We hadden om 10.00 uur gereserveerd en om 11.30 uur werden we pas geholpen.. Ze waren totaal niet klantvriendelijk! Vervolgens werd er totaal niet meegedacht aan een oplossing... Wij raden Wij zijn Valkenburg niet aan!
Michiel L
Michiel L
24/08/2020
Vrijgezellenfeest goed geregeld voor een vrijgezellenfeest in Valkenburg zeer goed contact gehad met dit bedrijf. Medewerker heeft goed meegedacht en een leuk programma in elkaar gedraaid. Alles was goed geregeld en duidelijk. Wij zijn super tevreden.

Aarzel niet en neem gerust
contact met ons op

2021 © Wij zijn Valkenburg | Group Events & Teambuilding

Meer informatie ontvangen

Meer informatie ontvangen over dit arrangement en de andere mogelijkheden? Wij sturen graag vrijblijvend meer informatie toe.

Bel mij terug

De mogelijkheden persoonlijk doorspreken op een later tijdstip? Wij nemen vrijblijvend contact met je op.

LAat ons weten hoe jullie ideale uitje uitziet!

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om het perfecte uitje te regelen!

Je contactgegevens zullen enkel gebruikt worden voor antwoord op dit contactformulier, niet voor reclame.