Klaar voor de demarrage

vanaf

€26.5 p.p.

Programmaoverzicht

Wielrennen en Valkenburg gaan natuurlijk hand in hand. Wil jij ook in de voetsporen treden van de grote wielerhelden der aarde? Fiets één (of meer) van de 3 uitgepijlde Amstel Gold Race routes, trotseer de Cauberg en passeer de finale van de Amstel Gold Race, meerdere Tour de France etappes en diverse wereldkampioenschappen. Compleet met tijdsregistratie.

Jullie worden ontvangen met koffie en Limburgse vlaai en krijgen een uitleg voor het volgen van het parcours. Tevens ontvangt iedereen een eigen fiets-chip. De fiets-chip registreert de gehele route met starttijd, tussentijden en zelf tijdregistratie op de bekende beklimmingen van de Amstel Gold Race. De tijden zijn naderhand online terug te lezen.

Ga dus onderling de strijd aan met je vrienden of collega’s en fiets jezelf naar een toptijd! De Zuid-Limburgse heuvels wachten op jullie. De routes variëren in afstand tussen de 75 en 113 kilometer. Samen vormen zij het gehele parcours van de Amstel Gold Race. Afhankelijk van jullie groepssamenstelling kan de passende route gekozen worden.

Nadat jullie de finishlijn bovenop de Cauberg hebben gepasseerd, wacht er bij het startpunt een pastamaaltijd op jullie. Tevens kunnen jullie gebruikmaken van de douchefaciliteiten. Kortom, wij regelen de complete dag voor jullie. Het enige wat jullie nog zelf moet doen, is trappen!

Inbegrepen in dit arrangement

 • Ontvangst met koffie en Limburgse vlaai
 • Fietschip
 • Fietsroute
 • Pastamaaltijd na terugkomst
 • Douche en opfris faciliteiten
 • Ontvangst in centrum Valkenburg, je hebt geen auto meer nodig!
 • Enthousiaste ontvangst, informatie en begeleiding

Voorbeeld arrangement

09.30 uur
Aankomst in Valkenburg
10.00 uur
Koffie en Limburgse vlaai
10.30 uur
Omkleden
11.00 uur
Start fietstocht
16.00 uur
Douchen en omkleden
16.45 uur
Pastamaaltijd
18.00 uur
Einde programma

Belangrijke informatie

 • Aantal personen:
  Vanaf 6
 • Tijdsduur:
  8 uur
 • Prijs:
  Afhankelijk van het aantal deelnemers. Neem contact met ons op.
 • Randvoorwaarden:
  Bij dit arrangement wordt ervan uitgegaan dat je gebruik maakt van een eigen (wielren)fiets. Heb je er geen of kunnen jullie deze niet meenemen? Dan kunnen deze via Wij zijn Valkenburg gehuurd worden vanaf €35,00 per fiets. Start- en eindpunt in centrum Valkenburg. Parkeerplaatsen worden geregeld. . Deelname aan de demarrage is mogelijk vanaf 16 jaar.

Controleer beschikbaarheid

Vul onderstaande gegevens in om een aanvraag te plaatsen voor dit programma.

Hulp nodig?

Ervaringen van anderen

Beoordeeld met uitstekend op TripAdvisor en Facebook

5/5

Supergaaf vriendinnenweekend gehad

Fantastisch vriendinnenweekend gehad mede door de goede organisatie van wij zijn Valkenburg. Scootertocht( 6 dames op scooters kan niet anders dan hilarisch zijn), Kookworkshop en heerlijk eten (wij the drinken met de kok en salsadansen met de afwashulp maakte het extra leuk) , escaperoom (Supergaaf en gelukt ) en lasegame (flinke adrenaline en laatste energie eruit) allemaal even leuk!!! We vonden het echt geweldig, dank Camiel

Esther t
5/5

Teamtweedaagse Valkenburg en omgeving

Tweedaags teamuitje met 13 collega’s. Prima service tijdens voorbereiding: goede ideeën en oplossingen worden aangedragen. Alle activiteiten prima geregeld. Hartelijke verwelkoming / ontvangst. Servicegericht! Snelle oplossing bij kleine “hindernis”. Complimenten.

peterslingerland
5/5

Top arrangement

Een top arrangement samengesteld, er werd goed ingespeeld op onze wensen. Kortom we zouden het zo weer door “wij zijn Valkenburg” laten regelen!

Sharon Pisters

Aarzel niet en neem gerust
contact met ons op

2021 © Wij zijn Valkenburg | Group Events & Teambuilding

Meer informatie ontvangen

Meer informatie ontvangen over dit arrangement en de andere mogelijkheden? Wij sturen graag vrijblijvend meer informatie toe.

Bel mij terug

De mogelijkheden persoonlijk doorspreken op een later tijdstip? Wij nemen vrijblijvend contact met je op.

LAat ons weten hoe jullie ideale uitje uitziet!

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om het perfecte uitje te regelen!

Je contactgegevens zullen nkel gerbuikt worden voor antwoord op dit contactformulier, niet voor reclame.