Klaar voor de demarrage

Fietsclinic (0)
vanaf  26,50
Fietsclinic-Valkenburg-Zuid-Limburg
Fietsclinic-Valkenburg-Zuid-Limburg
Fietsclinic-Valkenburg-Zuid-Limburg

Omschrijving

Wielrennen en Valkenburg gaan natuurlijk hand in hand. Wil jij ook in de voetsporen treden van de grote wielerhelden der aarde? Fiets één (of meer) van de 3 uitgepijlde Amstel Gold Race routes, trotseer de Cauberg en passeer de finale van de Amstel Gold Race, meerdere Tour de France etappes en diverse wereldkampioenschappen. Compleet met tijdsregistratie.

Programmaoverzicht

Jullie worden ontvangen met koffie en Limburgse vlaai en krijgen een uitleg voor het volgen van het parcours. Tevens ontvangt iedereen een eigen fiets-chip. De fiets-chip registreert de gehele route met starttijd, tussentijden en zelf tijdregistratie op de bekende beklimmingen van de Amstel Gold Race. De tijden zijn naderhand online terug te lezen.

Ga dus onderling de strijd aan met je vrienden of collega’s en fiets jezelf naar een toptijd! De Zuid-Limburgse heuvels wachten op jullie. De routes variëren in afstand tussen de 75 en 113 kilometer. Samen vormen zij het gehele parcours van de Amstel Gold Race. Afhankelijk van jullie groepssamenstelling kan de passende route gekozen worden.

Nadat jullie de finishlijn bovenop de Cauberg hebben gepasseerd, wacht er bij het startpunt een pastamaaltijd op jullie. Tevens kunnen jullie gebruikmaken van de douchefaciliteiten. Kortom, wij regelen de complete dag voor jullie. Het enige wat jullie nog zelf moet doen, is trappen!

Inbegrepen in dit arrangement:

  • Ontvangst met koffie en Limburgse vlaai
  • Fietschip
  • Fietsroute
  • Pastamaaltijd na terugkomst
  • Douche en opfris faciliteiten
  • Ontvangst in centrum Valkenburg, je hebt geen auto meer nodig!
  • Enthousiaste ontvangst, informatie en begeleiding

 


Belangrijke info

Aantal personen:
Vanaf 6
Aanvangstijden
De start van dit arrangement is door jullie zelf te bepalen. Ieder half uur tussen 09:00 uur en 12:00 uur kan gestart worden met het programma.
Tijdsduur:
8 uur
Voorbeeld programma
09:30 Aankomst in Valkenburg
10:00 Koffie en vlaai
10:30 Omkleden
11:00 Start fietstocht
16:00 Douchen en omkleden
16:45 Pastamaaltijd
18:00 Einde programma
Rand voorwaarden
Bij dit arrangement wordt ervan uitgegaan dat je gebruik maakt van een eigen (wielren)fiets. Heb je er geen of kunnen jullie deze niet meenemen? Dan kunnen deze via Wij zijn Valkenburg gehuurd worden vanaf €35,00 per fiets.
Start- en eindpunt in centrum Valkenburg. Parkeerplaatsen worden geregeld.
Deelname aan de demarrage is mogelijk vanaf 16 jaar.