Locked up bachelor

Escape Room | Lasergame | Rodelen | Kabelbaan (0)
vanaf  44,95
grotten-lasergame-Valkenburg
Rodelbaan-Valkenburg
Kabelbaan-Valkenburg
Escape-room-Valkenburg
Escape-room-Valkenburg

Omschrijving

Op zoek naar een spannend en actief vrijgezellenfeest? Met dit arrangement zullen jullie je niet vervelen. Escape Rooms in een oude bioscoop, lasergame in de grotten en rodelen in de heuvels: met dit pakket gaan jullie een onvergetelijke dag tegemoet.

Programmaoverzicht

Voor het eerste programma onderdeel gaan jullie naar de oude bioscoop van Valkenburg. Hier vinden jullie Escape Rooms die gebaseerd zijn op oude films, die als vloek in de bioscoop achtergebleven zijn. Elke kamer heeft een eigen thema, een eigen verhaal, en… een eigen oplossing. Alleen door goed samen te werken en elkaars kennis optimaal te benutten kunnen jullie alle hints in de kamer vinden. Je hebt 60 minuten om de raadsels op te lossen en de codes te kraken, anders…

Na het ontsnappen uit de kamers gaan jullie – als het goed is compleet – naar de mergelgrotten. Het welbekende teamspel Lasergame krijgt onder de grond een heel andere dimensie. Trotseer het gangenstelsel van mergel en ga bepakt met je lasergun op zoek naar de tegenstander. Na afloop van het spel wordt zowel een teamscore als ook individuele score overhandigd.

Na al deze indoor inspanning is het tijd voor frisse lucht. Met de kabelbaan gaan jullie naar de 70 meter hoger gelegen uitkijktoren. Vanaf het panoramaterras kun je onder het genot van een drankje genieten van het bijzondere uitzicht over Valkenburg. Maar er is hier meer te doen! Op de heuvel liggen twee enorme rodelbanen waar je op volle snelheid van af kunt suizen. Een leuke activiteit die iedereen weer even kind maakt.

Dit arrangement is zowel geschikt voor een vrijgezellenfeest voor vrouwen als voor mannen!

Inbegrepen in dit arrangement:

  • Escape Room
  • 1 sessie lasergame
  • 4 ritten rodelen
  • Kabelbaan retourrit
  • Ontvangst in centrum Valkenburg, je hebt geen auto meer nodig!
  • Enthousiaste ontvangst, informatie en begeleiding

 


Belangrijke info

Aantal personen:
Vanaf 6 deelnemers
Maximaal 20 deelnemers
Tijdsduur:
4,5 uur
Aanvangstijden
De start van dit arrangement is door jullie zelf te bepalen. Ieder half uur tussen 10:00 uur en 14:00 uur kan gestart worden met het programma.
Voorbeeld programma
11:30 Aankomst in Valkenburg
12:00 Escape room
13:30 Wandeling naar volgende activiteit
14:00 Lasergame
14:30 Tocht kabelbaan
15:00 Rodelen
15:30 Einde programma
Rand voorwaarden
Het is niet toegestaan om de escape rooms te betreden onder invloed van alcohol. Toegang kan geweigerd worden.