Boys will be boys

Arrow Battle | Lunch | Bierproeverij | Kabelbaan (0)
vanaf  62,50
Kabelbaan-Valkenburg
Hamburgers-steaks-Valkenburg

Omschrijving

Een ultiem uitstapje voor mannen! Een geheel verzorgde dag in Valkenburg waarbij actie, lekker eten en gezelligheid samen komen. Arrow Battle, een hamburgerlunch en een bierproeverij zorgen voor een topdag! Het uitstapje is uitermate geschikt voor een vrijgezellenfeest van mannen, vriendendag of uitstapje met je sportteam.

Programmaoverzicht

Voor het eerste programma onderdeel gaan jullie per kabelbaan naar het hoogste punt van Valkenburg. Hier is in een bosrijke omgeving een prachtig outdoor speelveld gecreërd. Dit speelveld wordt het toneel van een actief potje Arrow Battle! Capture the flag, Team death match of Shoot the targets zijn diverse onderdelen van deze geheel nieuwe activiteit. Een must do voor de echte durfal!

De Arrow Battle maakt hongerig. Tijd voor een echte mannenlunch dus. Jullie schuiven aan bij een American grill-restaurant aan voor een heerlijke hamburger of cheeseburger. Een goede bodem voor de rest van de dag.

Na de lunch brengen jullie een bezoek aan het proeflokaal van Leeuw Bier: een absolute must voor de bierliefhebber! Deze Valkenburgse brouwerij bracht naast Pilsener diverse speciaal bieren op de markt, en die moet je natuurlijk proeven! Maak kennis met de diverse bieren die hun oorsprong vinden in de Geulstad, met een lekker borrelhapje erbij. Een goed begin van een geweldige stapavond in de vele horeca-zaken die Valkenburg rijk is.

Inbegrepen in dit arrangement:

  • Arrow Battle
  • Kabelbaan retourrit
  • Rijkelijke hamburger lunch met consumptie
  • Bierproeverij met 3 speciaalbieren en hapjes
  • Ontvangst in centrum Valkenburg, je hebt geen auto meer nodig!
  • Enthousiaste ontvangst, informatie en begeleiding

 


Belangrijke info

Aantal personen:
Vanaf 10 deelnemers
Maximaal 30 deelnemers
Tijdsduur:
3 uur
Aanvangstijden
De start van dit arrangement is door jullie zelf te bepalen.
Voorbeeld programma
11:30 Aankomst in Valkenburg
11:45 Kabelbaan omhoog
12:00 Start arrow battle
13:00 Kabelbaan omlaag
13:30 Lunch
15:30 Bierproeverij
17:00 Einde programma
Rand voorwaarden
Voorafgaande aan de Arrow Battle is het verboden alcohol te nuttigen. Bij constatering van alcoholgebruik heeft de activiteitenaanbieder het recht toegang tot de activiteit te weigeren. Wij zijn Valkenburg zal geen geld retourneren.