Ontdek Valkenburg, ondergronds en bovengronds

Grottentocht | GPS | Koffie en vlaai | Lunch | Consumptie (0)
vanaf  45,95
Lunchen-Valkenburg

Omschrijving

COVID-19 PROOF

Deze activiteit is COVID-19-Proof! Wij houden bij het gehele programma rekening met de minimale afstand van 1,5 meter tussen de deelnemers.

Wil jij het echte Valkenburg ontdekken en ben je op zoek naar de leukste manier? Wij hebben het ultieme pakket voor jullie samengesteld. Een programma waarbij je Valkenburg zelf gaat ontdekken aan de hand van een GPS apparaat. Geen normale stadstour met gids maar een bijzondere GPS Tour die je langs de mooiste plekken brengt. Tevens bezoeken jullie de grotten op een unieke manier, namelijk een speciale trein die je rondleidt door het enorme gangenstelsel. Ontdek de grotten van Valkenburg op deze bijzondere wijze.

Programmaoverzicht

Natuurlijk kan de dag niet beter beginnen dan met een heerlijk stukje Limburgse vlaai, een start van de dag die iedereen gelukkig maakt. Aansluitend worden jullie rondgeleid door een mystieke mergelomgeving. Per treintje ontdekken jullie de grotten van Valkenburg. Een labyrint aan gangen dat jaren, zelfs eeuwen, geleden met de hand is uitgehouwen. In de grotten stap je terug in de tijd en ervaar je een stukje historie, bijzondere natuurverschijnselen en imponerende kunstwerken. Een tour geschikt voor jong en oud!

Na een leerzame rondleiding is het tijd om van de Bourgondische keuken te proeven. Geniet van een heerlijke lunch bestaande uit koffie, soep en rijkelijk sandwich. Alles wat je nodig hebt om de dag verder te hervatten.

Na de lunch is het tijd zelfstandig op pad te gaan in Valkenburg. Met een GPS apparaat ga jezelf op pad en ontdek je aan de hand van vragen en opdrachten de schoonheid van Valkenburg. Je kunt kiezen tussen verschillende tochten, door het centrum, de bosrijke omgeving of gericht op de Tweede Wereldoorlog. 3 bijzondere tochten die passen bij elke groepssamenstelling.

Het programma is een populair arrangement voor een geslaagde familiedag in Valkenburg. Jong en oud kan genieten van een onvergetelijke dag die ook nog eens zeer leerzaam is.

Inbegrepen in dit arrangement:

  • Grottentocht met treintje
  • GPS Tour door Valkenburg
  • Uitgebreide lunch met soep, sandwich en consumptie
  • Ontvangst met koffie en vlaai
  • Ontvangst in centrum Valkenburg, je hebt geen auto meer nodig!
  • Enthousiaste ontvangst, informatie en begeleiding

 


Belangrijke info

Aantal personen:
Vanaf 6 personen
Maximaal 120 personen
Tijdsduur:
5 uur
Aanvangstijden
De start van dit arrangement is door jullie zelf te bepalen. Ieder half uur tussen 10:00 uur en 12:00 uur kan gestart worden met het programma.
Voorbeeld programma
11:30 Aankomst in Valkenburg
11:30 Ontvangst met koffie en vlaai
12:30 Rondleiding door de grotten per treintje
13:30 Lunch
14:30 GPS tocht door Valkenburg
16:30 Einde programma