vanaf

€43.5 p.p.

Programmaoverzicht

Een programma voor diegene die op zoek is naar een beetje actie en moed. Bij aankomst in Valkenburg wordt je ontvangen door een mysterieus persoon die je meeneemt in de mythes en saga’s van Valkenburg. Wie van de groepsleden is niet meer te vertrouwen en heeft een verbond gesloten? Je ontdek het tijdens een ludieke city game door Vestingstad Valkenburg. Na afloop van de tour wordt het programma vervolgd met een heerlijke lunch op 70 meter boven Valkenburg. En mocht dat nog niet genoeg zijn dan beklimmen we ook nog eens de 35 meter hoge uitkijktoren om al tokkelend beneden weer uit te komen!

Jullie worden ontvangen in centrum Valkenburg en meegenomen door een acteur. Tijdens een 60 minuten durend spel moet jij erachter komen wie van de deelnemers door goede Valkenburger is of een spion is. Hoe? Dat wijst zich tijdens het spel vanzelf…

Na afloop brengt de kabelbaan jullie naar de 70 meter hoger gelegen top van de heuvel. Hier worden jullie ontvangen met een compleet verzorgde lunch inclusief 2 consumpties. De lunch bestaat uit een soepje vooraf, belegde broodjes en een warme snack.

Tijd voor de echte actie! Nadat de honger is gestild beklimmen jullie een 110 jaar oude uitkijktoren van 35 meter hoog. Na 156 treden kom je aan op de bovenste verdieping, wat een klim.. Maar maak je geen zorgen, de tocht naar beneden naar een stuk sneller! Trek het veiligheidstuigje aan, luister zorgvuldig naar de begeleider en stap op zijn teken over de rand van de uitkijktoren. We tellen af van 3 naar 1 en je waagt letterlijk de sprong in het diepe! Met een rot vaart glij je langs de meer da 100 meter lange kabel naar beneden om uiteindelijk weer veilig met beide benen op de grond te staan.

Inbegrepen in dit arrangement

 • Mysterieuze acteur tijdens citygame
 • Uitgebreide tweegangenlunch
 • 2 consumpties
 • Spectaculaire tokkelbaan
 • Ontvangst in centrum Valkenburg, je hebt geen auto meer nodig!
 • Enthousiaste ontvangst, informatie en begeleiding

Voorbeeld arrangement

11.00 uur
Aankomst in Valkenburg
11.15 uur
City game
12.30 uur
Ritje met de kabelbaan
12.45 uur
Lunch
14.00 uur
Tokkelen
15.00 uur
Einde programma

Belangrijke informatie

 • Aantal personen:
  Vanaf 10
 • Tijdsduur:
  4 uur
 • Prijs:
  Afhankelijk van het aantal deelnemers. Neem contact met ons op.
 • Randvoorwaarden:
  Denk aan goed schoeisel voor de wandeling.

Controleer beschikbaarheid

Vul onderstaande gegevens in om een aanvraag te plaatsen voor dit programma.

Hulp nodig?

Ervaringen van anderen

Beoordeeld met uitstekend op TripAdvisor en Facebook

5/5

Supergaaf vriendinnenweekend gehad

Fantastisch vriendinnenweekend gehad mede door de goede organisatie van wij zijn Valkenburg. Scootertocht( 6 dames op scooters kan niet anders dan hilarisch zijn), Kookworkshop en heerlijk eten (wij the drinken met de kok en salsadansen met de afwashulp maakte het extra leuk) , escaperoom (Supergaaf en gelukt ) en lasegame (flinke adrenaline en laatste energie eruit) allemaal even leuk!!! We vonden het echt geweldig, dank Camiel

Esther t
5/5

Teamtweedaagse Valkenburg en omgeving

Tweedaags teamuitje met 13 collega’s. Prima service tijdens voorbereiding: goede ideeën en oplossingen worden aangedragen. Alle activiteiten prima geregeld. Hartelijke verwelkoming / ontvangst. Servicegericht! Snelle oplossing bij kleine “hindernis”. Complimenten.

peterslingerland
5/5

Top arrangement

Een top arrangement samengesteld, er werd goed ingespeeld op onze wensen. Kortom we zouden het zo weer door “wij zijn Valkenburg” laten regelen!

Sharon Pisters

Aarzel niet en neem gerust
contact met ons op

2021 © Wij zijn Valkenburg | Group Events & Teambuilding

Meer informatie ontvangen

Meer informatie ontvangen over dit arrangement en de andere mogelijkheden? Wij sturen graag vrijblijvend meer informatie toe.

Bel mij terug

De mogelijkheden persoonlijk doorspreken op een later tijdstip? Wij nemen vrijblijvend contact met je op.

LAat ons weten hoe jullie ideale uitje uitziet!

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om het perfecte uitje te regelen!

Je contactgegevens zullen nkel gerbuikt worden voor antwoord op dit contactformulier, niet voor reclame.