Tokkelen en Valkenburgse geheimen

Tokkelen | City Game | Lunch | Kabelbaan (0)
vanaf  43,50
dineren-luxe-Valkenburg
stadstour-Valkenburg-Maastricht

Omschrijving

Een programma voor diegene die op zoek is naar een beetje actie en moed. Bij aankomst in Valkenburg wordt je ontvangen door een mysterieus persoon die je meeneemt in de mythes en saga’s van Valkenburg. Wie van de groepsleden is niet meer te vertrouwen en heeft een verbond gesloten? Je ontdek het tijdens een ludieke city game door Vestingstad Valkenburg. Na afloop van de tour wordt het programma vervolgd met een heerlijke lunch op 70 meter boven Valkenburg. En mocht dat nog niet genoeg zijn dan beklimmen we ook nog eens de 35 meter hoge uitkijktoren om al tokkelend beneden weer uit te komen!

Programma overzicht

Jullie worden ontvangen in centrum Valkenburg en meegenomen door een acteur. Tijdens een 60 minuten durend spel moet jij erachter komen wie van de deelnemers door goede Valkenburger is of een spion is. Hoe? Dat wijst zich tijdens het spel vanzelf…

Na afloop brengt de kabelbaan jullie naar de 70 meter hoger gelegen top van de heuvel. Hier worden jullie ontvangen met een compleet verzorgde lunch inclusief 2 consumpties. De lunch bestaat uit een soepje vooraf, belegde broodjes en een warme snack.

Tijd voor de echte actie! Nadat de honger is gestild beklimmen jullie een 110 jaar oude uitkijktoren van 35 meter hoog. Na 156 treden kom je aan op de bovenste verdieping, wat een klim.. Maar maak je geen zorgen, de tocht naar beneden naar een stuk sneller! Trek het veiligheidstuigje aan, luister zorgvuldig naar de begeleider en stap op zijn teken over de rand van de uitkijktoren. We tellen af van 3 naar 1 en je waagt letterlijk de sprong in het diepe! Met een rot vaart glij je langs de meer da 100 meter lange kabel naar beneden om uiteindelijk weer veilig met beide benen op de grond te staan.

Inbegrepen in dit arrangement:

  • Mysterieuze acteur tijdens citygame
  • Uitgebreide tweegangenlunch
  • 2 consumpties
  • Spectaculaire tokkelbaan
  • Ontvangst in centrum Valkenburg, je hebt geen auto meer nodig!
  • Enthousiaste ontvangst, informatie en begeleiding

 


Belangrijke info

Aantal personen:
Vanaf 10 personen
Maximaal 150 personen
Tijdsduur:
4 uur
Aanvangstijden
De start van dit arrangement is door jullie zelf te bepalen.
Voorbeeld programma
11:00Aankomst in Valkenburg
11:15City game
12:30Ritje met de kabelbaan
12:45Uitgebreide lunch
14:00Tokkelen
15:00Einde programma
Rand voorwaarden
Denk aan goed schoeisel voor de wandeling.