Steptour door Valkenburg

Step | Stadstour | Gids | Koffie en vlaai (0)
vanaf  29,50
Steptour-Valkenburg
Steptour-Valkenburg
Steptour-Valkenburg

Omschrijving

COVID-19 PROOF

Deze activiteit is COVID-19-Proof! Wij houden bij het gehele programma rekening met de minimale afstand van 1,5 meter tussen de deelnemers.

Op zoek naar een ludieke en sportieve manier om Valkenburg te ontdekken? Dat kan met onze steptour door Valkenburg en omgeving. De tour brengt je langst de mooiste plekjes in centrum Valkenburg en de omliggende groene omgeving. Onder leiding van een gids ga je op pad en ontdek je de schoonheid van Valkenburg! Uiteraard wordt halverwege gestopt voor een heerlijk stuk Limburgse vlaai met koffie of thee.

Programmaoverzicht

Aangekomen in Valkenburg staan de steps voor jullie klaar. De tour begint met een rondleiding door Valkenburg. Na een eerste gedeelte van de tour wordt het tijd voor een tussenstop. Jullie kunnen genieten van heerlijke Limburgse vlaai met een kopje koffie of thee. Een onderbreking van de dag die altijd in de smaak valt…

Tijd om verder te gaan! Nadat het energielevel wederom is opgekrikt is het tijd om de tour te vervolgen. We verlaten het centrum en trekken de bossen in voor een korte tour door het Limburgse Heuvelland. Tijdens de tocht passeren we een bosrijke omgeving, prachtige kastelen en adembenemende vergezichten.

Dit uitje is uitermate geschikt voor grote groepen. Bedrijfsuitje? Wij kunnen dit pakket geheel op maat voor jullie uitwerken en wanneer gewenst combineren met teambuildingactiviteiten halverwege de tour. Bijvoorbeeld een survivalprogramma in de bossen, workshop boogschieten of ludieke spellen waarbij het aankomt op communiceren en teamwork!

Inbegrepen in dit arrangement:

  • Huur en transport steps
  • Ervaren gids
  • Koffie met Limburgse vlaai
  • Ontvangst in centrum Valkenburg, je hebt geen auto meer nodig!
  • Enthousiaste ontvangst, informatie en begeleiding

 


Belangrijke info

Aantal personen:
Vanaf 8 personen
Maximaal 100 personen
Tijdsduur:
3 uur
Aanvangstijden
De start van dit arrangement is door jullie zelf te bepalen. Ieder half uur tussen 10:00 uur en 12:00 uur kan gestart worden met het programma.
Voorbeeld programma
14:00 Aankomst in Valkenburg
Aansluitend Steptour door Valkenburg
15:00 Tussenstop met koffie en vlaai
15:30 Vervolg tour
17:00 Einde programma