vanaf

€44.5 p.p.

Programmaoverzicht

Griezelen tijdens een spooktocht in de donkere grotten. Een verward persoon wacht jullie op en gaat samen met jullie de grotten betreden. Al snel blijkt dat jullie niet alleen zijn.. zorg dat je weer buiten komt! Dit programma is compleet met koffie, vlaai ontvangst en een uitgebreide borrel na afloop.

Jullie worden ontvangen in centrum Valkenburg en kunnen genieten van een heerlijk stukje Limburgse vlaai. Daarna is het tijd om de spanning op te zoeken. Jullie brengen een bezoek aan de spannende grot van Valkenburg. Maar kijk uit, hij is misschien wel echt vervloekt…

Aan de rand van centrum Valkenburg worden jullie opgewacht door een verward persoon. Hij blijkt jullie gids te zijn en neemt jullie mee de grotten in. In de grot aangekomen laat de gids jullie even in het donker achterlaat blijkt dat jullie niet alleen in het gangenstelsel zijn. Een nogal wereldvreemde archeoloog is met zijn onderzoek bezig en stoort zich mateloos aan jullie aanwezigheid. Na enig geraas en getier vertelt hij jullie allen dan toch het droevige relaas van ridder Reginald van Valkenburg die na een gruwelijke broedermoord in het gangenstelsel aan zijn lot werd overgelaten. Volgens overlevering kent Reginalds geest enkel rust als iemand rein van hart de grotten trotseert.

De, in dit geval niet zo prettig gestoorde, archeoloog stuurt jullie vervolgens onder lichte dwang op pad door de donkere gangen voor een tocht waarbij lach- en sluitspieren danig op de proef worden gesteld. De verschrikkingen worden van kwaad tot erger en net wanneer jullie denken dat jullie het er ongeschonden vanaf gebracht hebben, begint de ellende pas goed. Kortom: Een avontuur om nooit te vergeten.

Nadat jullie het daglicht weer hebben bereikt is het tijd voor een drankje. Wij hebben een locatie voor jullie gereserveerd waar jullie kunnen genieten van een heerlijk borrel met hapjes en een rijke selectie aan wijnen. Tap zelf je gewenste wijn en selecteer de hoeveelheid. Liever een biertje of frisdrank? Uiteraard zit dit ook in het assortiment

Inbegrepen in dit arrangement

 • Ontvangst met koffie en vlaai
 • Bezoek spooktocht
 • Professionele begeleider met een nodige portie humor
 • Hapjes bij de borrel
 • 2 consumpties per deelnemer of 10 proefglaasjes wijn
 • Ontvangst in centrum Valkenburg
 • Enthousiaste ontvangst, informatie en begeleiding gedurende het boekingstraject

Voorbeeld arrangement

12.00 uur
Aankomst in Valkenburg en uitleg programma
12.15 uur
Ontvangst met koffie en Limburgse vlaai
13.00 uur
Korte wandeling naar de grotten
13.30 uur
Spooktocht door de grotten
15.00 uur
Wandeling naar borrellocatie
15.15 uur
Borrel met hapjes
16.30 uur
Einde programma

Belangrijke informatie

 • Aantal personen:
  Vanaf 15
 • Tijdsduur:
  4,5 uur
 • Prijs:
  Afhankelijk van het aantal deelnemers. Neem contact met ons op.
 • Randvoorwaarden:
  Perfect voor alle leeftijden maar geef het even aan ons door. Geheel op maat aan te passen.

Controleer beschikbaarheid

Vul onderstaande gegevens in om een aanvraag te plaatsen voor dit programma.

Hulp nodig?

Ervaringen van anderen

Beoordeeld met uitstekend op TripAdvisor en Facebook

5/5

Supergaaf vriendinnenweekend gehad

Fantastisch vriendinnenweekend gehad mede door de goede organisatie van wij zijn Valkenburg. Scootertocht( 6 dames op scooters kan niet anders dan hilarisch zijn), Kookworkshop en heerlijk eten (wij the drinken met de kok en salsadansen met de afwashulp maakte het extra leuk) , escaperoom (Supergaaf en gelukt ) en lasegame (flinke adrenaline en laatste energie eruit) allemaal even leuk!!! We vonden het echt geweldig, dank Camiel

Esther t
5/5

Teamtweedaagse Valkenburg en omgeving

Tweedaags teamuitje met 13 collega’s. Prima service tijdens voorbereiding: goede ideeën en oplossingen worden aangedragen. Alle activiteiten prima geregeld. Hartelijke verwelkoming / ontvangst. Servicegericht! Snelle oplossing bij kleine “hindernis”. Complimenten.

peterslingerland
5/5

Top arrangement

Een top arrangement samengesteld, er werd goed ingespeeld op onze wensen. Kortom we zouden het zo weer door “wij zijn Valkenburg” laten regelen!

Sharon Pisters

Aarzel niet en neem gerust
contact met ons op

2021 © Wij zijn Valkenburg | Group Events & Teambuilding

Meer informatie ontvangen

Meer informatie ontvangen over dit arrangement en de andere mogelijkheden? Wij sturen graag vrijblijvend meer informatie toe.

Bel mij terug

De mogelijkheden persoonlijk doorspreken op een later tijdstip? Wij nemen vrijblijvend contact met je op.

LAat ons weten hoe jullie ideale uitje uitziet!

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om het perfecte uitje te regelen!

Je contactgegevens zullen enkel gebruikt worden voor antwoord op dit contactformulier, niet voor reclame.