Scootertocht op bourgondische wijze

Scootertocht | Wijnproeverij | Koffie en vlaai | DIner (0)
vanaf  68,00
Koffie-vlaai-ontvangst-Valkenburg
wijnproeverij-valkenburg

Omschrijving

COVID-19 PROOF

Deze activiteit is COVID-19-Proof! Wij houden bij het gehele programma rekening met de minimale afstand van 1,5 meter tussen de deelnemers.

Het ultieme uitstapje voor de levensgenieter. Ga op pad met een scooter door het Zuid-Limburgse Heuvelland en geniet van Bourgonische pitstops onderweg! Een geslaagd uitstapje met vrienden of vriendinnen, ook geschikt als vrijgezellenfeest. Bezoek onder andere de pittoreske dorpjes; Gulpen, Wittem en Mechelen. Maar vergeet ook zeker niet de Amerikaanse begraafplaats in Margraten!

Programmaoverzicht

Jullie vertrekken vanuit het historische Valkenburg voor een gezellige scootertocht door de het Limburgse heuvellandschap. Onderweg passeren jullie gezellige dorpjes en prachtige stukjes natuur. Halverwege de route genieten jullie van heerlijke Limburgse vlaai en een kopje koffie op een van de vele gezellige terrassen die de streek rijk is.

Na afloop van de scootertocht wacht jullie een heerlijke wijnproeverij met bijpassende hapjes. Een genot voor wijnliefhebbers, want we maken een ontdekkingsreis door verschillende wijnstreken, gewoon vanuit Valkenburg! Om de avond goed te beginnen genieten jullie aansluitend van een heerlijk driegangen diner met Limburgse streekproducten. Geniet van de gezellige sfeer en ervaar echte Valkenburgse gastvrijheid in dit gezellige restaurant, dat ook een volledig glutenvrije menukaart heeft!

In de avond biedt Valkenburg nog voldoende gezellige terrassen en cafés om zelf te ontdekken. Het arrangement is eventueel uit te breiden met extra activiteiten. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Samengevat: wil je een scooter huren in Valkenburg (Zuid Limburg) en tevens een leuke dag beleven? Wij regelen het voor je!

Inbegrepen in dit arrangement:

  • Scooterhuur (1 scooter per 2 personen)
  • Koffie met Limburgse vlaai
  • Wijnproeverij met 10 proefglaasjes en bijpassende hapjes (in Valkenburg)
  • Driegangendiner in centrum Valkenburg
  • Routekaarten en mobiele app
  • Ontvangst in centrum Valkenburg, je hebt geen auto meer nodig!
  • Enthousiaste ontvangst, informatie en begeleiding

 


Belangrijke info

Aantal personen:
Vanaf 6 personen
Maximaal 80 personen
Tijdsduur:
8,5 uur
Aanvangstijden
De start van dit arrangement is door jullie zelf te bepalen. Ieder half uur tussen 09:00 uur en 12:00 uur kan gestart worden met het programma.
Voorbeeld programma
11:30 Aankomst in Valkenburg
12:00 Scootertocht met halverwege koffie en vlaai
16:00 Transfer naar wijnproeverij
17:00 Wijnproeverij
18:30 Wandeling naar restaurant
19:00 Diner
21:00 Einde programma
Rand voorwaarden
Iedere deelnemer die zelf een scooter wenst te besturen dient in het bezit te zijn van een geldig AM rijbewijs.
1 of 2 personen per scooter.