Reis door het verleden

Teambuilding (0)
vanaf  39,00
Fresco-workshop-Valkenburg
Fresco-workshop-Valkenburg

Omschrijving

Treed in de voetsporen van de ridders en romeinen in een arrangement vol cultuur. Bezoek de prachtige grafkamers van vooraanstaande Romeinen en geniet van een uitstekend verzorgde lunch op de plek waar ridders en kasteelheren over Valkenburg uitkeken. Samengevat een boeiende rondleiding door de grotten van Valkenburg.

Programmaoverzicht

Een bezoekje aan een kerkhof? Klinkt niet erg aantrekkelijk… tenzij het om de Romeinse grafkelders gaat! Reis terug in de tijd en ontdek de schitterende grafkamers van vooraanstaande Romeinen. Jullie krijgen een bijzondere en leerzame rondleiding door een mystiek ondergronds labyrint. De culturele rondleiding laat je kennismaken me de geschiedenis van de Romeinen, maar tevens ook met de mergelgrotten van Valkenburg. Een leerzaam programma voor jong en oud. Onder begeleiding van een gids leer je alles over de Romeinse Catacomben, een replica die in 1910 gebouwd werd onder leiding van de bekende architect Pierre Cuypers. Een stuk erfgoed waar men zelfs in Rome het bestaan van kent. Het replica is zo gedetailleerd dat de catacomben zelfs door Italiaanse archeologen bestudeerd is na verwoesting van een grafkelder in Rome.

Na afloop van de rondleiding wordt er een lunch voor jullie verzorgt op de plek waar vroeger de ridders en kasteelheren uitkeken over het Geuldal, aan de voet van de Kasteelruïne. De lunch bestaat uit een versbereide soep van de dag en diverse sandwiches. Bij de lunch zijn twee consumpties inbegrepen.

Het programma is eenvoudig uit te breiden met een rondleiding over de Kasteelruïne en in de vluchtgangen onder het kasteel.

Inbegrepen in dit arrangement:

  • Bezoek aan de katakomben
  • Privé gids tijdens de rondleiding
  • Rijkelijke lunch met soep en verse luxe broodjes
  • 1 consumptie per deelnemer (Frisdrank, koffie of thee)
  • Ontvangst in centrum Valkenburg, je hebt geen auto meer nodig!
  • Enthousiaste ontvangst, informatie en begeleiding

 


Belangrijke info

Aantal personen:
Vanaf 6 personen
Maximaal 40 personen
Tijdsduur:
2 uur
Aanvangstijden
De start van dit arrangement is door jullie zelf te bepalen.
Voorbeeld programma
11:00 Aankomst in Valkenburg
11:30 Rondleiding
13:00 Wandeling naar lunch locatie
14:00 Lunch
15:30 Einde programma
Rand voorwaarden
Denk aan goed schoeisel voor de wandeling door de grotten.