Dé echte ‘Valkebergse’ quizwandeling

Valkebergs | Gids | Koffie en Limburgse vlaai (0)
vanaf  18,75
Stadstour-Valkenburg-Maastricht
high-tea-Valkenburg
Stadstour-Valkenburg-Maastricht

Omschrijving

COVID-19 PROOF

Deze activiteit is COVID-19-Proof! Wij houden bij het gehele programma rekening met de minimale afstand van 1,5 meter tussen de deelnemers.

Quizwandeling door Valkenburg
De wandeling verhaalt over het springlevende heden en het rijke verleden van Valkenburg, mooie verhalen over mensen die het verschil maakten en over plaatsen of gebouwen in Valkenburg waar meer achter zit dan je denkt. Misschien wel het mooiste van de wandeling? Er wordt ook een kleine ‘Valkebergse’ quiz gehouden tijdens de wandeling, inclusief enkele dialectwoorden uiteraard!

Programmaoverzicht

Bij aankomst in Valkenburg worden jullie ontvangen met koffie en heerlijke Limburgse vlaai. Zodra jullie deze heerlijke regionale lekkernij achter te kiezen hebben, worden jullie opgehaald door een échte Valkenburgse gids. Jullie zullen kennismaken met het historische Valkenburg van de afgelopen eeuwen. Maar niet op een normale manier zoals tijdens een historische stadswandeling. Jullie worden ondergedompeld in het echte Valkenburg. Leer het ‘Valkebergs’ dialect, kom op speciale verborgen plaatsen rond het centrum en kom achter interessante weetjes die zelfs veel Valkenburgers niet weten.

Het pakket is eenvoudig uit te breiden met aanvullende activiteiten. Vraag gerust naar de mogelijkheden of neem een kijkje in het totaalaanbod onder het kopje maatwerk. Dit pakket is uitermate geschikt als bedrijfsuitje, teamuitje, familiedag of een gezellig middaginvulling met vrienden.

Mocht u graag een avondrondleiding wensen dan is dit ook mogelijk!

Inbegrepen in dit programma:

  • Privé gids voor de groep
  • Limburgse vlaai met koffie
  • Paraplu service bij slecht weer
  • Ontvangst in Valkenburg en hulp bij de voorbereidingen

Belangrijke info

Aantal personen:
Vanaf 10 personen
Maximaal 100 personen
Tijdsduur:
2,5 to 3,5 uur, afhankelijk van de invulling
Aanvangstijden
De start van dit arrangement is door jullie zelf te bepalen.
Voorbeeld programma
11:30 Aankomst in Valkenburg
12:00 Koffie en vlaai
13:00 Quizwandeling door Valkenburg
15:00 Einde programma
Rand voorwaarden
Denk aan goed schoeisel voor de wandeling.