Quiz night

Quizmaster | Diner | Locatie (0)
vanaf  65,00
quiz-Valkenburg
quiz-Valkenburg
quiz-Valkenburg
quiz-Valkenburg

Omschrijving

COVID-19 PROOF

Deze activiteit is COVID-19-Proof! Wij houden bij het gehele programma rekening met de minimale afstand van 1,5 meter tussen de deelnemers.

Hoe hoog kan een albatros vogel vliegen? Hoe oud is ’s werelds oudste mens ooit geworden en welke artiest heeft het meeste geld verdiend met 1 hit? Dit zijn enkele vragen die voorbij kunnen komen tijdens een ludieke quizavond in Valkenburg. Geniet van een geheel avondvullend programma met een tikkeltje rivaliteit en de nodige portie humor, compleet met sfeervolle locatie en driegangen diner.

Programma overzicht

Wij ontvangen jullie op een gezellige locatie in centrum Valkenburg. Hier kunnen jullie genieten van een heerlijk driegangen diner. Tussen de gangen door wordt de groep entertaint door onze quizmaster. In verschillende rondes komen uiteenlopende quizrondes aan bod. De belangrijkste insteek is: Je hebt niks aan je smartphone!

Deze avond wordt na het dessert beslist met een finaleronde. De quiz staat garant voor een avondvullend entertainment programma met tal van verrassingen en leuke wendingen om de spanning erin te houden. Eventueel is het programma uit te breiden met een gezellige feestavond met DJ en Live entertainment. Wij bespreken de mogelijkheden graag in een persoonlijk gesprek.

Inbegrepen in dit arrangement:

  • 3-gangen diner
  • Locatiehuur
  • quizmaster
  • Prijs voor het winnende team
  • Ontvangst in centrum Valkenburg, je hebt geen auto meer nodig!
  • Enthousiaste ontvangst, informatie en begeleiding gedurende het boekingstraject

 


Belangrijke info

Aantal personen:
Vanaf 15 deelnemers
Maximaal 1.000 deelnemers
Tijdsduur:
4 uur (vanaf)
Aanvangstijden
De start van dit arrangement is door jullie zelf te bepalen.
Voorbeeld programma
18:00Aankomst in Valkenburg en aanvang avond
18:30Driegangen diner met tussen de gangen door quizrondes
21:00Finaleronde
21:30Prijsuitreiking en afsluiting avond
Rand voorwaarden
Prijs is afhankelijk van het aantal personen en gewenste invulling van het diner en rest van programma. Deze quizavond is geheel op maat te maken passend bij jou gezelschap.