SPORTEN EN WERKEN GAAN HAND IN HAND

Teambuilding | Meeting | Bootcamp | Lunch (0)
vanaf 79,00
Sportief-Valkenburg-Heuvelland
Sportief-Heuvelland-Valkenburg
Sportief-Valkenburg-Heuvelland
dineren-luxe-Valkenburg
Dineren-Luxe-Valkenburg
luxe-dineren-Valkenburg

Omschrijving

Een hele dag vergaderen in een afgesloten ruimte? Totaal niet bevorderend voor de inspiratie en productiviteit. Combineer jullie vergadering met een gezonde portie inspanning in de buitenlucht! Ga tijdens een sportief bedrijfsuitje samen aan de slag met jullie bedrijfsvoering én met een uitdagende bootcamp!

Programmaoverzicht

Binnen dit pakket valt een uitgebreid vergaderarrangement, dat jullie 4 uur lang de beschikking geeft over een vergaderruimte met moderne voorzieningen en faciliteiten, waaronder gratis WIFI. De vergaderlocatie bevindt zich aan de voet van de Kasteelruïne en biedt een prachtig uitzicht over de Geulstad. Een uitstekend verzorgde lunch is inbegrepen. Zorgeloos vergaderen op een unieke locatie dus!

Na de vergadering mogen de sportschoenen aan! Samen met je team gaan jullie een uur lang aan de slag in de bossen van Valkenburg. Bootcamp is een sportieve teamactiviteit met een goede portie uitdaging. Krijg nieuwe energie terwijl jullie niet alleen werken aan de gezamenlijke teamspirit, maar ook aan jullie eigen gezondheid. De bootcamp is een duurzame activiteit die ook nog eens prima past in het MVO beleid van uw bedrijf. Uiteraard kunt u zich na de bootcamp opfrissen.

Als afsluiting van deze uitdagende teamdag kunnen jullie aanschuiven voor een uitstekend verzorgd diner. De locatie wordt bepaald afhankelijk van de groepsgrootte.

Inbegrepen in dit arrangement:

  • 4 uurs vergaderarrangement
  • Bootcamp met sportcoach
  • Complete lunch
  • Afsluitend driegangen diner
  • Ontvangst in centrum Valkenburg, je hebt geen auto meer nodig!
  • Enthousiaste ontvangst, informatie en begeleiding


Belangrijke info

Aantal personen:
Vanaf 10 personen
Maximaal 100 personen
Tijdsduur:
8 uur
Aanvangstijden
De start van dit arrangement is door jullie zelf te bepalen. Ieder half uur tussen 10:00 uur en 12:00 uur kan gestart worden met het programma.
Voorbeeld programma
11:30 Aankomst in Valkenburg
12:00 Bootcamp
13:30 Lunch en opfrissen
15:00 Vergaderen
18:00 Pauze
18:30 Diner
20:30 Einde programma
Rand voorwaarden
Denk bij de bootcamp aan sportkleding en outdoor sportschoenen.