vanaf

€79.00 p.p.

Programmaoverzicht

“We maken onze helmen stevig vast en controleren voor de laatste keer onze verlichting. Een voor een verdwijnen we op onze mountainbikes het donkere gat in, achter onze gids aan. We profiteren nog heel even van de verlichting bij de opstapplek, maar direct na de eerst bocht is het aardedonker. Mountainbiken door de Limburgse mergelgrotten; wie verzint zoiets? Toch is het extreem cool. Langzaam wennen mijn ogen aan het donker. In het schijnsel van de fietslamp is er eigenlijk heel veel te zien. We fietsen langs gestapelde mergelblokken, wandtekeningen, grote open ruimtes en af en toe moeten we ineens ook heel diep … BUKKEN!”

Een fietstocht van 8 à 10 kilometer voert je door het immense gangenstelsel van de mergelgrotten, het grootste ondergrondse gangenstelsel van Europa. Volg de ervaren gids steeds dieper het mysterieuze zachtgele mergelstelsel in tijdens deze actieve ontdekkingstocht.

Kortom, Grotbiken in Valkenburg is een absolute must voor de avonturier die op zoek is naar spanning en beleving!

Het sportieve arrangement is inclusief een ritje met de kabelbaan die je eenvoudig naar de 70 meter hoger gelegen top van de heuvel brengt. Bovenop de top van de heuvel kunnen jullie genieten van een heerlijke lunch met uitzicht over het dal.

De lunch bestaat uit een soepje, luxe belegde broodjes en 2 consumpties naar keuze (bier, frisdrank of warme consumptie). Nadat de honger is gestild vervolgen jullie je pad richting de grotten op 10 minuutjes lopen. Na afloop van het grotbiken loop je binnen een kwartier terug naar het gezellige centrum van Valkenburg alwaar jullie kunnen genieten van een heerlijke bierproeverij. Dat hebben jullie wel verdiend na de inspanning!

Inbegrepen in dit arrangement

 • 1,5 uur mountainbike tour door de grotten
 • Kabelbaan retourrit
 • Uitgebreide lunch op panorama terras
 • 2 consumpties
 • Bierproeverij met 3 speciaalbieren en bijpassende hapjes
 • Ontvangst in centrum Valkenburg, je hebt geen auto meer nodig!
 • Enthousiaste ontvangst, informatie en begeleiding

Voorbeeld arrangement

11.30 uur
Aankomst in Valkenburg
11.45 uur
Kabelbaan omhoog
12.00 uur
Lunch
14.00 uur
Mountainbiken door de grotten
15.30 uur
Kabelbaan omlaag
16.00 uur
Bierproeverij
17.30 uur
Einde programma

Belangrijke informatie

 • Aantal personen:
  Vanaf 10
 • Tijdsduur:
  6 uur
 • Prijs:
  Afhankelijk van het aantal deelnemers. Neem contact met ons op.
 • Randvoorwaarden:
  Het tempo bij het grotbiken wordt aangepast op de groep. Om de activiteit te bereiken moet je 30 meter afdalen de grotten in.

Controleer beschikbaarheid

Vul onderstaande gegevens in om een aanvraag te plaatsen voor dit programma.

Hulp nodig?

Ervaringen van anderen

Beoordeeld met uitstekend op TripAdvisor en Facebook

5/5

Supergaaf vriendinnenweekend gehad

Fantastisch vriendinnenweekend gehad mede door de goede organisatie van wij zijn Valkenburg. Scootertocht( 6 dames op scooters kan niet anders dan hilarisch zijn), Kookworkshop en heerlijk eten (wij the drinken met de kok en salsadansen met de afwashulp maakte het extra leuk) , escaperoom (Supergaaf en gelukt ) en lasegame (flinke adrenaline en laatste energie eruit) allemaal even leuk!!! We vonden het echt geweldig, dank Camiel

Esther t
5/5

Teamtweedaagse Valkenburg en omgeving

Tweedaags teamuitje met 13 collega’s. Prima service tijdens voorbereiding: goede ideeën en oplossingen worden aangedragen. Alle activiteiten prima geregeld. Hartelijke verwelkoming / ontvangst. Servicegericht! Snelle oplossing bij kleine “hindernis”. Complimenten.

peterslingerland
5/5

Top arrangement

Een top arrangement samengesteld, er werd goed ingespeeld op onze wensen. Kortom we zouden het zo weer door “wij zijn Valkenburg” laten regelen!

Sharon Pisters

Aarzel niet en neem gerust
contact met ons op

2021 © Wij zijn Valkenburg | Group Events & Teambuilding

Meer informatie ontvangen

Meer informatie ontvangen over dit arrangement en de andere mogelijkheden? Wij sturen graag vrijblijvend meer informatie toe.

Bel mij terug

De mogelijkheden persoonlijk doorspreken op een later tijdstip? Wij nemen vrijblijvend contact met je op.

LAat ons weten hoe jullie ideale uitje uitziet!

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om het perfecte uitje te regelen!

Je contactgegevens zullen nkel gerbuikt worden voor antwoord op dit contactformulier, niet voor reclame.