Mergelcarving en meer!

Mergelworkshop | Toegang grotten | Koffie en vlaai | Kabelbaan | Rodelbaan (0)
vanaf  51,50
Koffie-vlaai-ontvangst-Valkenburg
Kabelbaan-Valkenburg
Rodelbaan-Valkenburg
Rodelbaan-Valkenburg

Omschrijving

COVID-19 PROOF

Deze activiteit is COVID-19-Proof! Wij houden bij het gehele programma rekening met de minimale afstand van 1,5 meter tussen de deelnemers.

Beleef een gezellige dag met een mooie combinatie tussen indoor en outdoor activiteiten. Uiteraard wordt er ook aan iets lekker gedacht!

Mergelcarving in het Grottenatelier. Kijk, luister, doe en proef! Jullie starten met een lekkere kop koffie en een verse stuk Limburgse vlaai waarna de mergelworkshop gaat beginnen. Alle mergelworkshops starten met een introductie- rondleiding over Grotten en Mergel, inclusief een korte film. Aansluitend volgt er door een professionele beeldhouwer in het grottenatelier, een instructie over het bewerken van de mergelblokken, waarna je zelf aan de slag gaat. Tijdens de workshop word je uitgedaagd je grenzen te verleggen en word je tevens verrast met een kleine proeverij van Grottenham en Grottenbier. Creativiteit en gezelligheid voeren de boventoon.

Er zijn verschillende pakketten beschikbaar tegen verschillende prijzen. Uiteraard in samenhang met jullie wensen. In onderstaand overzicht staan alle verschillende pakketten beschreven;

LITE: Dit is ons low-budget instap-programma inclusief introductie, film, uitleg en workshop. Wij gaan aan de slag om een 2-D sculptuur te maken, aan de hand van enkele voorbeelden. Mergelblokjes van circa 15x15x10 centimeter zijn de basis. Tussendoor is er nog een klein proeverijtje van Grottenham en Grottenbier. Deze workshop is voor iedereen geschikt. Tijdsduur: 75 minuten.

BASIC: Dit is ons het meest populaire programma. Deze is gelijk aan Lite, maar je hebt meer tijd ter beschikking voor de workshop, en je krijgt grotere mergelblokjes waar we 3-D sculpturen van kunnen maken. Tussendoor is er nog een klein proeverijtje van Grottenham en Grottenbier. Deze workshop is ook voor iedereen geschikt. Tijdsduur: 105 minuten.

PRO: Dit programma is voor de creatievelingen die de lat net wat hoger willen leggen. Het programma is gelijk aan Basic, maar je hebt weer extra tijd en grotere mergelblokken in diverse afmetingen ter beschikking. Wij adviseren bij deze workshop de groep vooraf te informeren, zodat men zich creatief kan voorbereiden op de workshop. Dit komt de resultaten zeker ten goede. Tussendoor ook een klein proeverijtje van Grottenham en Grottenbier. Tijdsduur: 135 minuten.

WIJNKOELER: Het spreekt voor zich dat dit thema voor de wijnliefhebbers bedacht is. Ook erg leuk om weg te geven als cadeau! Het programma is gelijk aan het Pro programma. De meerprijs is voor het mergelblok dat we op maat laten zagen en voorzien van een groot gat waar uiteraard een wijnfles in past. Tussendoor uiteraard ook een klein proeverijtje van Grottenham en Grottenbier. Tijdsduur: 135 minuten.

TEAM: Bij dit programma gaat het om samenwerken. We splitsen de groep op in subgroepen, en gaan er een wedstrijdelement aan toevoegen, aan de hand van een bepaald thema. De winnaar is de groep die het best de creatieve opdracht uitvoert. We kunnen de groep ook als geheel aan één opdracht laten werken. De exacte inhoud van het programma doen wij in nauw overleg met de opdrachtgever. Dit programma is uitermate geschikt voor teambuilding-activiteiten van bedrijven. Afmetingen van de mergelblokken worden in overleg bepaald. Tussendoor uiteraard ook een klein proeverijtje van Grottenham en Grottenbier. Tijdsduur: 150 minuten.

Na afloop van de workshop maken jullie een gezellige wandeling langs het centrum van Valkenburg waarna jullie uitkomen bij de kabelbaan van Valkenburg. Een perfect moment om na te praten over deze bijzondere activiteit. Eenmaal de hoogte naar de top van de Heunsberg per kabelbaan te hebben overbrugd gaan jullie in volle vaart weer naar beneden over de enige rodelbaan in Nederland! Spanning en actie gegarandeerd! Na deze ruige rit gaan jullie weer met de kabelbaan naar het dal van de Heunsberg waarna jullie programma ten einde is gekomen.

Inbegrepen in dit arrangement:

  • Koffie en vlaai ontvangst
  • Rondleiding door de grotten
  • Professionele mergelworkshop
  • Alle benodigdheden tijdens de workshop
  • Kleine proeverij van grottenham en grottenbier
  • Retour kabelbaan
  • 4 ritten rodelbaan
  • Ontvangst in centrum Valkenburg, je hebt geen auto meer nodig!
  • Enthousiaste ontvangst, informatie en begeleiding gedurende het boekingstraject

 


Belangrijke info

Aantal personen:
Minimaal 10 personen (betalend)
Maximaal: in overleg
Tijdsduur:
vanaf 4,5 uur
Aanvangstijden
De start van dit arrangement is door jullie zelf te bepalen.
Voorbeeld programma
12:00 Aankomst in Valkenburg en welkomstwoord
12:30 Koffie een vlaai ontvangst
13:00 Rondleiding + mergelworkshop
14:15 Zelfstandig rondkijken bij de mergellocatie
14:45 Wandeling naar de kabelbaan
15:15 Kabelbaan omhoog
15:30 Rodelen
16:15 Kabelbaan omlaag
16:30 Einde programma
Rand voorwaarden
Prijs is afhankelijk van het aantal personen.
Zijn er kinderen bij het gezelschap. Geen probleem maar geef het ons even aan.