Culinaire kookworkshop

(0)
vanaf  67,00

Omschrijving

COVID-19 PROOF

Deze activiteit is COVID-19-Proof! Wij houden bij het gehele programma rekening met de minimale afstand van 1,5 meter tussen de deelnemers.

Ideaal als teamuitje of avond uit met vrienden! Onder het genot van een hapje en drankje wordt u meegenomen op reis door de Indonesische, Mediterraanse of Limburgse keuken. Tijdens een avondvullende programma leert u de verschillende kooktechnieken die nodig zijn bij de bereiding van heerlijke gerechten. Gezellig samen koken en proeven op een kookworkshop is ook tegelijkertijd uit eten gaan. Dit allemaal in de unieke setting van een gewelvenkelder onder een Middeleeuws kasteel!

Wij heten jullie graag welkom met een glaasje prosecco en hapjes gebaseerd op de workshop naar uw keuze.

Voor de kookworkshop kan er de keuze gemaakt worden uit een aantal heerlijke keukens. In onderstaand overzicht staan deze weergegeven.

Mediterraanse keuken
Stap in de wereld van de Mediterraanse keuken. Deze keuken uit het Middellandse Zeegebied is samengesteld door het samenvoegen van verschillende keukens uit Spanje, Italië, Portugal, Griekenland en een deel van het zuiden van Frankrijk. De milde smaken zijn toegankelijk voor iedereen. Er wordt tijdens deze 3 gangen workshop gewerkt met bekende producten zodat u thuis deze gerechten nogmaals kan maken.

Indonesische keuken
Maak kennis met de Oosterse wereld van kleurrijke specerijen en authentieke gerechten. De Indonesische keuken staat bekend om bijzondere kooktechnieken, zoals koken in bananenbladeren en het vijzelen van specerijen. Nadat u de Indonesische gerechten heeft voorbereid worden deze in 3 gangen geserveerd, waarbij het hoofdgerecht uit 2 gerechten bestaat. Als bijgerecht hebben jullie de keuze uit gele pandan rijst, kokosrijst of nasi goreng.

Het is ook mogelijk om een kookworkshop Indonesische rijsttafel te volgen. Hierbij wordt een rijsttafel met 3 authentieke gerechten gemaakt, inclusief dessert. De gerechten (behalve het dessert) worden gelijktijdig geserveerd, zodat jullie er gezellig gezamenlijk van kunnen eten.

Limburgse keuken
Beleef deze Bourgondische kookworkshop waarbij wij gebruikmaken van streekgerechten uit Zuid-Limburg. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan champignons en kaas uit de grotten en ham van het Limburgse Livar varken. Als kers op de taart serveren wij ook de heerlijkste Limburgse wijnen.

Een drankarrangement behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Mochten jullie liever per drankje betalen dan is dit uiteraard ook geen probleem. Er is keuze uit frisdrank, bier, rode en witte wijn. Voor de liefhebber kunnen er zelfs Limburgse wijnen geschonken worden!

Inbegrepen in het pakket:

  • Ontvangst met aperitief
  • Een heerlijk driegangendiner
  • Professionele begeleiding van de chef
  • Een prachtige exclusieve locatie
  • Gebruik professionele apparatuur

 


Belangrijke info

Aantal personen:
Vanaf 10 personen
Maximaal 80 personen
Tijdsduur:
4 uur
Aanvangstijden
De start van dit arrangement is door jullie zelf te bepalen.
Voorbeeld programma
17:00 Aankomst in Valkenburg
17:30 Kookworkshops
21:30 Einde workshop
Rand voorwaarden
Er worden enkel alcoholische dranken geschonken aan personen vanaf 18 jaar oud.