Hoogteparcours teambuilding

vanaf

€72.00 p.p.

Programmaoverzicht

“Ik besluit dapper om me bij het hoogteteam te voegen. Met zweethanden en een aantal rauwe eieren op zak, beklim ik de touwladder naar het 7 meter hoge parcours. Mijn teamgenoten en ikzelf balanceren en klimmen met wiebelende benen over allerlei staalkabels, touwen en balken. Onder ons wachten mijn collega’s in het  grondteam tot ze in actie kunnen komen. Om punten te kunnen scoren en opdrachten vrij te kunnen spelen moet het grondteam mijn rauwe eieren goed op zien te vangen, zónder ze te breken. Hmm, dat vergt even goede communicatie! Maar het lukt. Het grondteam gaat aan de slag. Steeds meer puzzelopdrachten en creatieve uitdagingen worden opgelost. Samen komen beide teams stap voor stap verder in het spel. Dat gaat lekker!”

Hoogteparcours Valkenburg is een teamprogramma voor groepen die op zoek zijn naar uitdaging, die hun grenzen willen verleggen, hun brein op de proef willen stellen óf hun creativiteit de vrije loop willen laten: het kan allemaal. Het team wordt opgedeeld in 2 groepen. Beide groepen worden onderverdeeld in een hoogte- en een grondteam. Zo kan iedereen deelnemen aan een taak die bij hem/haar past!

Het hoogteteam zal het parcours een gevoelshoogte van 9 meter gaan trotseren. Wanneer het hoogteteam eenmaal op de juiste plaats aangekomen is, komt het grondteam in actie. Het grondteam bestaat uit een vangteam, een denkteam en een createam. Het vangteam zal enorm goed moeten gaan communiceren met het hoogteteam om de samenwerkingsopdracht tot een goed einde te brengen. Wanneer het vang- en hoogteteam hun taak goed uitvoeren worden er puzzel- en denkopdrachten en creatieve, artistieke opdrachten vrijgespeeld. Hoe beter alle teams samenwerken en hun mentale, creatieve en communicatieve capaciteiten benutten, hoe meer punten er gescoord zullen worden!

Samenwerken en communicatie staan in dit veelzijdige teamprogramma centraal. De rolverdeling in de groep ontstaat automatisch, waardoor de natuurlijke leiders in de groep en de sterke punten van de individuele deelnemers snel zichtbaar zullen worden. Het programma richt zich op het versterken van de onderlinge banden, elkaar beter leren kennen, de communicatie te verbeteren en de teamspirit een flinke boost te geven!

Deze activiteit is gelegen buiten het centrum van Valkenburg. Maar niet getreurd.. wij hebben gezorgd voor leuk vervoer. Om de teambuilding te starten stappen jullie in tweetallen op een tandem. Een vervoersmiddel waarbij communicatie, samenwerking en elkaar vertrouwen al begint, hoe simpel het ook lijkt…

Inbegrepen in dit arrangement

 • Huur tandems
 • Professionele en gecertificeerde begeleider bij de teambuilding
 • Alle benodigdheden bij de teambuilding
 • Ontvangst in centrum Valkenburg, je hebt geen auto meer nodig!
 • Enthousiaste ontvangst, informatie en begeleiding

Voorbeeld arrangement

Belangrijke informatie

 • Aantal personen:
  Vanaf 10
 • Tijdsduur:
  3,5 uur
 • Prijs:
  Afhankelijk van het aantal deelnemers. Neem contact met ons op.
 • Randvoorwaarden:
  Het tempo wordt aangepast op de groep. Mocht je onderdelen niet mee durven te doen dan kunnen deze zonder problemen worden overgeslagen.

Controleer beschikbaarheid

Vul onderstaande gegevens in om een aanvraag te plaatsen voor dit programma.

Hulp nodig?

Ervaringen van anderen

Beoordeeld met uitstekend op TripAdvisor en Facebook

5/5

Supergaaf vriendinnenweekend gehad

Fantastisch vriendinnenweekend gehad mede door de goede organisatie van wij zijn Valkenburg. Scootertocht( 6 dames op scooters kan niet anders dan hilarisch zijn), Kookworkshop en heerlijk eten (wij the drinken met de kok en salsadansen met de afwashulp maakte het extra leuk) , escaperoom (Supergaaf en gelukt ) en lasegame (flinke adrenaline en laatste energie eruit) allemaal even leuk!!! We vonden het echt geweldig, dank Camiel

Esther t
5/5

Teamtweedaagse Valkenburg en omgeving

Tweedaags teamuitje met 13 collega’s. Prima service tijdens voorbereiding: goede ideeën en oplossingen worden aangedragen. Alle activiteiten prima geregeld. Hartelijke verwelkoming / ontvangst. Servicegericht! Snelle oplossing bij kleine “hindernis”. Complimenten.

peterslingerland
5/5

Top arrangement

Een top arrangement samengesteld, er werd goed ingespeeld op onze wensen. Kortom we zouden het zo weer door “wij zijn Valkenburg” laten regelen!

Sharon Pisters

Aarzel niet en neem gerust
contact met ons op

2021 © Wij zijn Valkenburg | Group Events & Teambuilding

Meer informatie ontvangen

Meer informatie ontvangen over dit arrangement en de andere mogelijkheden? Wij sturen graag vrijblijvend meer informatie toe.

Bel mij terug

De mogelijkheden persoonlijk doorspreken op een later tijdstip? Wij nemen vrijblijvend contact met je op.

LAat ons weten hoe jullie ideale uitje uitziet!

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om het perfecte uitje te regelen!

Je contactgegevens zullen nkel gerbuikt worden voor antwoord op dit contactformulier, niet voor reclame.