City golf Valkenburg

Golf | Gids | Koffie en vlaai | Stadstour (0)
vanaf  49,50

Omschrijving

COVID-19 PROOF

Deze activiteit is COVID-19-Proof! Wij houden bij het gehele programma rekening met de minimale afstand van 1,5 meter tussen de deelnemers.

City-Golf volgt een route dwars door het levendige centrum van Valkenburg met snelstromende riviertjes, interessante bezienswaardigheden en het mooiste uitzicht van Nederland! City-Golf is een recreatief-ludieke variant van ècht golfen waarbij een parcours gevolgd wordt langs de mooiste parken, pleinen en straten van het stadscentrum van Valkenburg.

Een bijzondere selectie holes staat op het menu. Bovendien geeft de instructeur interessante informatie over de bezienswaardigheden die u onderweg passeert. Uiteraard is er ook gelegenheid om even uit te rusten op een charmant, pittoresk of trendy terras.

Laat u verrassen door originaliteit van de verschillende holes! City-Golf voert nu eenmaal niet over glad geschoren “greens” maar gaat bijvoorbeeld over hobbelige kinderkopjes, uitgestrekte pleinen of smalle steegjes. De uitdaging van City-Golf is, om de golfbal in zo weinig mogelijk slagen in de holes te spelen.

Programma overzicht

De activiteit begint meteen feestelijk. Er staat namelijk een lekker stuk Limburge vlaai begeleid met een verse kop koffie of thee voor jullie klaar. Na deze lekkernij begint de ludieke tocht door Valkenburg waarbij het de bedoeling is om de golfbal in zo weinig mogelijk slagen in de holes te spelen. Een leuk maar ook leerzame tocht door Valkenburg.

Na afloop van de tocht is het mogelijk om aan te schuiven voor een smakelijke lunch. Dit arrangement is tevens uit te breiden met bijvoorbeeld een vergadersessie of een extra activiteit.

Inbegrepen in dit arrangement:

  • Koffie met Limburgse vlaai
  • Gids en professionele golfbegeleider
  • Stadstour
  • Materialen city golf
  • Ontvangst in centrum Valkenburg, je hebt geen auto meer nodig!
  • Enthousiaste ontvangst, informatie en begeleiding


Belangrijke info

Aantal personen:
Vanaf 10 personen
Maximaal 40 personen
Tijdsduur:
4 uur
Aanvangstijden
De start van dit arrangement is door jullie zelf te bepalen.
Voorbeeld programma
11:00 Aankomst in Valkenburg
11:30 City golf
14:00 Lunch
15:30 Einde programma
Rand voorwaarden
Denk aan goed schoeisel voor de wandeling.