BOOTCAMP & HEALTHY FASTFOOD

Teambuilding (0)
vanaf 29,50
Sportief-Heuvelland-Valkenburg
Sportief-Valkenburg-Heuvelland
Sportief-Valkenburg-Heuvelland

Omschrijving

Een gezonde teambuilding waarbij doorzettingsvermogen, kracht en vooral ook de nodige humor samen komen. Kies eens voor een andere activiteit en ga op de gezonde toer met deze combinatie van sport en gezonde voeding.

Programmaoverzicht

Tijdens de bootcamp ga je met vrienden of collega’s aan de slag met jullie gezondheid. De invulling van het programma wordt samen met jullie bepaald en is zowel indoor als outdoor in te vullen. Samen met je team gaan jullie een uur lang aan de slag in een health center of in de bossen van Valkenburg. Bootcamp is een sportieve teamactiviteit met een goede portie uitdaging. Krijg nieuwe energie terwijl jullie niet alleen werken aan de gezamenlijke teamspirit, maar ook aan jullie eigen gezondheid. Ga aan de slag met je eigen lichaam onder professionele begeleiding. Na afloop van de bootcamp is er uiteraard de mogelijkheid om te douchen.

Sporten maakt hongerig. Er staat dan ook een lunch voor jullie klaar: hamburgers! Ja, je leest het goed. Alleen serveren wij geen vettige hap, maar een gezonde burger met alleen (h)eerlijke ingrediënten. Tijdens de lunch wordt getoond dat gezond eten ook echt lekker kan zijn.

De bootcamp kan ook meerdere malen worden gegeven. Ga met je team actief aan de slag en biedt deze extra service naar je medewerkers. Houd ze fit en gezond en zorg direct voor een extra teambinding met deze duurzame activiteit.


Belangrijke info

Aantal personen:
Vanaf 10 personen
Geen maximum aantal deelnemers
Tijdsduur:
3 uur
Aanvangstijden
De start van dit arrangement is door jullie zelf te bepalen. Ieder half uur tussen 10:00 uur en 13:00 uur kan gestart worden met het programma.
Voorbeeld programma
11:30 Aankomst in Valkenburg
12:00 Start bootcamp
14:00 Wandeling naar restaurant
14:30 Lunch
16:00 Einde programma
Rand voorwaarden
Denk bij de bootcamp aan sportkleding en outdoor schoenen.