Fietstocht door het Heuvelland

Fiets | Route | Lunch (0)
vanaf  37,00
Fietstocht-Valkenburg-Zuid-Limburg
fietstocht-zuid-limburg
Fietstocht-Zuid-Likburg
Fietstocht-Zuid-Limburg

Omschrijving

COVID-19 PROOF

Deze activiteit is COVID-19-Proof! Wij houden bij het gehele programma rekening met de minimale afstand van 1,5 meter tussen de deelnemers.

Het ultieme uitstapje voor de levensgenieter. Ga op pad met de fiets door het Zuid-Limburgse Heuvelland en geniet van Bourgonische pitstops onderweg! Een geslaagd uitstapje met vrienden of vriendinnen, ook geschikt als vrijgezellenfeest. Bezoek onder andere de pittoreske dorpjes; Gulpen, Wittem en Mechelen. Maar vergeet ook zeker niet de Amerikaanse begraafplaats in Margraten!

Programmaoverzicht

Jullie vertrekken vanuit het historische Valkenburg voor een gezellige fietstocht door de het Limburgse heuvellandschap. Onderweg passeren jullie gezellige dorpjes en prachtige stukjes natuur. Halverwege de route genieten jullie midden in het Heuvellandschap van heerlijke lunch.

Na afloop van de tocht is er voldoende vertier in het gezellige centrum van Valkenburg.

Inbegrepen in dit programma:

 • Fietshuur
 • Gratis parkeren
 • Mobiele app en kaarten
 • Lunch halverwege de route
 • 1 consumptie per persoon (koffie, frisdrank, pilsje)

Uitbreidingsmogelijkheden:

 • Bijpassende activiteit
  Nog op zoek naar een bijpassende activiteit? Wat denk je van een heerlijke wijnproeverij met bijpassende hapjes. Een genot voor wijnliefhebbers, want we maken een ontdekkingsreis door verschillende wijnstreken, gewoon vanuit Valkenburg!
 • Diner
  Nog op zoek naar een gezellige plek om te dineren? Om de avond goed te beginnen genieten jullie aansluitend van een heerlijk driegangen diner met Limburgse streekproducten. Geniet van de gezellige sfeer en ervaar echte Valkenburgse gastvrijheid in dit gezellige restaurant, dat ook een volledig glutenvrije menukaart heeft!

In de avond biedt Valkenburg nog voldoende gezellige terrassen en cafés om zelf te ontdekken. Het arrangement is eventueel uit te breiden met extra activiteiten. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Samengevat: Wil je een fiets huren in Zuid Limburg en tevens een leuke dag beleven? Wij regelen het voor je!

 


Belangrijke info

Aantal personen:
Vanaf 6 personen
Maximaal 500 personen
Tijdsduur:
4 uur
Aanvangstijden
De start van dit arrangement is door jullie zelf te bepalen. Ieder half uur tussen 09:00 uur en 12:00 uur kan gestart worden met het programma.
Voorbeeld programma
11:30 Aankomst in Valkenburg
12:00 Tocht, met halverwege lunch
14:00 Lunch
16:00 Einde tocht
Rand voorwaarden
Denk bij koud weer aan gepaste kleding.