Fietsclinic in de kopgroep

vanaf

€29.5 p.p.

Programmaoverzicht

Waan je een ware profwielrenner tijdens een tocht door het Heuvelland, compleet met o.a. tijdsregistratie, begeleiding door oud-professionals en een heuse Amstel Gold Race volgwagen!

Waan je een ware profwielrenner tijdens één (of meer) van de 3 uitgepijlde Amstel Gold Race routes door het Heuvelland, compleet met onder andere tijdsregistratie, begeleiding door oud-professionals en een heuse Amstel Gold Race volgwagen! Trotseer de Cauberg en passeer de finale van de Amstel Gold Race, meerdere Tour de France etappes en diverse wereldkampioenschappen. De ultieme fietsclinic in Valkenburg!

Wil jij in de voetsporen treden van de grote wielerhelden der aarde? Dan is dit het perfecte arrangement voor jouw groep! In Zuid-Limburg zijn drie gedeeltes van de Amstel Gold Race 365 dagen per jaar te fietsen. Tijdens deze fietsclinic krijgen jullie een eigen Amstel Gold Race volgwagen en begeleiding van oud-profwielrenners zoals Karsten Kroon of Gert Jakobs.

Jullie worden ontvangen met koffie en Limburgse vlaai, het geheime recept voor extra energie. Jullie krijgen een uitleg voor het volgen van het parcours. Tevens ontvangt iedereen een eigen fiets-chip. De fiets-chip registreert de gehele route met starttijd, tussentijden en zelfs met tijdregistratie op de bekende beklimmingen van de Amstel Gold Race, geheel gepersonaliseerd per deelnemer. De tijden zijn naderhand online terug te lezen.

Ga onderling de strijd aan met je vrienden of collega’s en fiets jezelf naar een toptijd! De Zuid-Limburgse heuvels wachten op jullie. De routes variëren in afstand tussen de 75 en 113 kilometer. Samen vormen zij het gehele parcours van de Amstel Gold Race. Afhankelijk van jullie groepssamenstelling kan de passende route gekozen worden.

Nadat jullie de finishlijn bovenop de Cauberg hebben gepasseerd, wacht er bij het startpunt een pastamaaltijd op jullie. Tevens kunnen jullie gebruikmaken van de douchefaciliteiten. Kortom, wij regelen de complete dag voor jullie. Het enige wat jullie nog zelf moet doen, is trappen!

Inbegrepen in dit arrangement

 • Ontvangst met koffie en Limburgse vlaai
 • Fietschip
 • Fietsroute
 • Pastamaaltijd na terugkomst
 • Douche en opfris faciliteiten
 • Ontvangst in centrum Valkenburg, je hebt geen auto meer nodig!
 • Enthousiaste ontvangst, informatie en begeleiding

Voorbeeld arrangement

11.30 uur
Aankomst in Valkenburg
12.00
Start fietstocht
14.00 uur
Lunch
16.00 uur
Einde fietstocht

Belangrijke informatie

 • Aantal personen:
  Vanaf 6
 • Tijdsduur:
  4 uur
 • Prijs:
  Afhankelijk van het aantal deelnemers. Neem contact met ons op.
 • Randvoorwaarden:
  Denk bij koud weer aan gepaste kleding. Bij dit arrangement wordt ervan uitgegaan dat je gebruik maakt van een eigen (wielren)fiets. Heb je er geen of kunnen jullie deze niet meenemen? Dan kunnen deze via Wij zijn Valkenburg gehuurd worden vanaf €35,00 per fiets.

Controleer beschikbaarheid

Vul onderstaande gegevens in om een aanvraag te plaatsen voor dit programma.

Hulp nodig?

Ervaringen van anderen

Beoordeeld met uitstekend op TripAdvisor en Facebook

5/5

Supergaaf vriendinnenweekend gehad

Fantastisch vriendinnenweekend gehad mede door de goede organisatie van wij zijn Valkenburg. Scootertocht( 6 dames op scooters kan niet anders dan hilarisch zijn), Kookworkshop en heerlijk eten (wij the drinken met de kok en salsadansen met de afwashulp maakte het extra leuk) , escaperoom (Supergaaf en gelukt ) en lasegame (flinke adrenaline en laatste energie eruit) allemaal even leuk!!! We vonden het echt geweldig, dank Camiel

Esther t
5/5

Teamtweedaagse Valkenburg en omgeving

Tweedaags teamuitje met 13 collega’s. Prima service tijdens voorbereiding: goede ideeën en oplossingen worden aangedragen. Alle activiteiten prima geregeld. Hartelijke verwelkoming / ontvangst. Servicegericht! Snelle oplossing bij kleine “hindernis”. Complimenten.

peterslingerland
5/5

Top arrangement

Een top arrangement samengesteld, er werd goed ingespeeld op onze wensen. Kortom we zouden het zo weer door “wij zijn Valkenburg” laten regelen!

Sharon Pisters

Aarzel niet en neem gerust
contact met ons op

2021 © Wij zijn Valkenburg | Group Events & Teambuilding

Meer informatie ontvangen

Meer informatie ontvangen over dit arrangement en de andere mogelijkheden? Wij sturen graag vrijblijvend meer informatie toe.

Bel mij terug

De mogelijkheden persoonlijk doorspreken op een later tijdstip? Wij nemen vrijblijvend contact met je op.

LAat ons weten hoe jullie ideale uitje uitziet!

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om het perfecte uitje te regelen!

Je contactgegevens zullen enkel gebruikt worden voor antwoord op dit contactformulier, niet voor reclame.