Fietsclinic in de kopgroep

Teambuilding | Fietsclinic (0)
vanaf  29,50
Fietsclinic-Valkenburg-Zuid-Limburg
Fietsclinic-Valkenburg-Zuid-Limburg
Fietsclinic-Valkenburg-Zuid-Limburg

Omschrijving

Waan je een ware profwielrenner tijdens één (of meer) van de 3 uitgepijlde Amstel Gold Race routes door het Heuvelland, compleet met onder andere tijdsregistratie, begeleiding door oud-professionals en een heuse Amstel Gold Race volgwagen! Trotseer de Cauberg en passeer de finale van de Amstel Gold Race, meerdere Tour de France etappes en diverse wereldkampioenschappen. De ultieme fietsclinic in Valkenburg!

Programmaoverzicht

Wil jij in de voetsporen treden van de grote wielerhelden der aarde? Dan is dit het perfecte arrangement voor jouw groep! In Zuid-Limburg zijn drie gedeeltes van de Amstel Gold Race 365 dagen per jaar te fietsen. Tijdens deze fietsclinic krijgen jullie een eigen Amstel Gold Race volgwagen en begeleiding van oud-profwielrenners zoals Karsten Kroon of Gert Jakobs.

Jullie worden ontvangen met koffie en Limburgse vlaai, het geheime recept voor extra energie. Jullie krijgen een uitleg voor het volgen van het parcours. Tevens ontvangt iedereen een eigen fiets-chip. De fiets-chip registreert de gehele route met starttijd, tussentijden en zelfs met tijdregistratie op de bekende beklimmingen van de Amstel Gold Race, geheel gepersonaliseerd per deelnemer. De tijden zijn naderhand online terug te lezen.

Ga onderling de strijd aan met je vrienden of collega’s en fiets jezelf naar een toptijd! De Zuid-Limburgse heuvels wachten op jullie. De routes variëren in afstand tussen de 75 en 113 kilometer. Samen vormen zij het gehele parcours van de Amstel Gold Race. Afhankelijk van jullie groepssamenstelling kan de passende route gekozen worden.

Nadat jullie de finishlijn bovenop de Cauberg hebben gepasseerd, wacht er bij het startpunt een pastamaaltijd op jullie. Tevens kunnen jullie gebruikmaken van de douchefaciliteiten. Kortom, wij regelen de complete dag voor jullie. Het enige wat jullie nog zelf moet doen, is trappen!

Inbegrepen in dit arrangement:

  • Ontvangst met koffie en Limburgse vlaai
  • Fietschip
  • Fietsroute
  • Pastamaaltijd na terugkomst
  • Douche en opfris faciliteiten
  • Ontvangst in centrum Valkenburg, je hebt geen auto meer nodig!
  • Enthousiaste ontvangst, informatie en begeleiding

 


Belangrijke info

Aantal personen:
Vanaf 6 fietser
Er is geen maximum aantal deelnemers
Tijdsduur:
4 uur
Aanvangstijden
De start van dit arrangement is door jullie zelf te bepalen.
Voorbeeld programma
11:30 Aankomst in Valkenburg
12:00 Fietstocht
14:00 Lunch
16:00 Einde fietstocht
Rand voorwaarden
Denk bij koud weer aan gepaste kleding.
Bij dit arrangement wordt ervan uitgegaan dat je gebruik maakt van een eigen (wielren)fiets. Heb je er geen of kunnen jullie deze niet meenemen? Dan kunnen deze via Wij zijn Valkenburg gehuurd worden vanaf €35,00 per fiets.