WINTERSPECIAL: Curling op echt ijs!

Huur materialen | Instructies | Begeleiding | Borrel | 2 consumpties (0)
vanaf  27,50

Omschrijving

Op zoek naar het coolste kerstuitje met je collega’s of vrienden? Daag je collega’s uit voor een potje Curling!
Twee teams van 4 personen nemen het tegen elkaar op de strijd om ijskoning te worden op de Curlingbaan. Deze niet alledaagse sport kan in de wintermaanden van 15 november tot 4 januari geboekt worden in centrum Valkenburg.

Hoe werk het?
Het doel van het spel is heel eenvoudig. Schuif je eigen stenen zo dicht mogelijk in het midden van de target. Het team van (actieve) spelers bestaat uit 4 deelnemers, allen met een eigen taak. Een speler werpt de steen, 2 en soms zelfs 3 teamleden zorgen met borstels voor de juiste snelheid en kunnen met een beetje techniek de curl inzetten om zo de beste stenen op strategische plaatsen in het veld te plaatsen.

Het spel bestaat uit 10 games van 4 stenen per team. De punten worden opgeteld en bij een gelijke stand volgt een laatste finaleronde. Ligt jou steen het dichtste bij dan verdien je 1 punt. Liggen er meerdere stenen dichterbij dan de dichtstbijzijnde van de tegenstander dan krijg je voor elke steen een punt. Wees niet bang, wij leggen de spelregels op de dag zelf uitgebreid uit. Tevens is er gedurende het gehele spel een persoonlijke begeleider aanwezig die tevens de score bijhoud zodat alles eerlijk en volgens de regels gebeurd.

Nadat de winnaar voorzichtig een vreugdedansje heeft gedaan op het gladde ijs is het tijd om op te warmen. Jullie genieten samen van een heerlijke afsluitende borrel in het gezellige winterchalet. Kortom, een complete activiteit voor je team.

Inbegrepen in dit arrangement:

  • Gebruik materialen
  • Toegang tot de ijsbaan
  • Uitgebreide uitleg over het spel
  • 2 consumptiemunten per deelnemer (16 in totaal)
  • Rijkelijk borrelgarnituur
  • Enthousiaste ontvangst en begeleiding
  • Persoonlijk contact en begeleiding gedurende het boekingstraject

Een team bestaat uit minimaal 4 actieve deelnemers. Een team bestaat uit maximaal 8 deelnemers.
Omdat deze activiteit enkel te boeken is op beperkte tijdstippen kan de tegenstander een ander (onbekend) team zijn. Wil je verzekerd zijn van een exclusief toernooi? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Deze activiteit is te boeken vanaf zaterdag 30 november.

 


Belangrijke info

Aantal personen:
Minimaal 8 betalende deelnemers
Tijdsduur:
2,5 uur
Aanvangstijden
Dagelijks om 09.30 uur, 10.30 uur,15.30 uur en om 16.30 uur
Rand voorwaarden
Bij deze activiteit bevinden de deelnemers zich (letterlijk) op glad ijs. De activiteit kan op eigen schoenen worden uitgevoerd. Wij adviseren rekening te houden met schoenen met profiel. De deelnemers dienen voorafgaande de aanvang van de activiteit een formulier te ondertekenen. De organisatie is niet verantwoordelijk voor valschade of letsel bij de deelnemers.