City battle | Stap in de voetsporen van de oude ridders

City game | Consumptie | Cultureel (0)
vanaf  29,50
city game Valkenburg
City game Valkenburg
City-Game-Valkenburg
City-Game-Valkenburg

Omschrijving

COVID-19 PROOF

Deze activiteit is COVID-19-Proof! Wij houden bij het gehele programma rekening met de minimale afstand van 1,5 meter tussen de deelnemers.

Stap in de voetsporen van de ridders die verantwoordelijk waren voor de bescherming van Valkenburg en ontdek verborgen details over de geschiedenis van de vestingstad, tijdens een zinderend teamspel vol uitdagende hoogtepunten.

Het vestingstadje Valkenburg aan de Geul kent een rijke geschiedenis, niet in het mist vol dappere ridders en brute veldslagen. Een bewogen geschiedenis, die nog steeds zichtbaar is in het straatbeeld. Tijdens dit teamspel passeren jullie de mooiste bezienswaardigheden, leren jullie het stadje en de verhalen van vroeger goed kennen en ontdekken jullie de geheimen die binnen en buiten de stadspoorten schuilen… Maar uiteraard moet er ook gestreden worden! Welk team weet de schat te openen en wordt de winnaar van de dag?

Het spel
Jullie worden ontvangen bij de imposante startlocatie in het centrum van Valkenburg. Hier wordt duidelijk dat de ridders vandaag de dag nog steeds hulp nodig hebben bij de verdediging van de vestingstad… En laten er nou net een aantal ridders aan de Geulpoort verschenen zijn!

De groep wordt opgesplitst in teams van ongeveer 6-8 personen. Vervolgens gaan jullie op pad voor een unieke city battle door Valkenburg, waarbij de teams de strijd met elkaar aan zullen gaan. Tijdens de tocht moeten jullie puzzels, raadsels en vragen oplossen, om zo het mysterie te ontrafelen. De juiste antwoorden brengen jouw groep naar het eindpunt van de route. Lukt het jullie om het mysterie als eerste op te lossen? Doe extra goed je best, want uiteraard is er een leuke prijs voor het winnende team.

Inbegrepen in dit arrangement:

  • Ontvangst met een drankje
  • Tablet en spelbenodigdheden
  • Prijs voor het winnende team
  • Toegang tot markante locaties in Valkenburg
  • Enthousiaste ontvangst in Valkenburg centrum (je hebt geen auto meer nodig!)
  • Persoonlijk contact en begeleiding gedurende het boekingstraject

Deze activiteit is geschikt voor alle leeftijden, groepsgroottes en doelgroepen.

 


Belangrijke info

Maximaal: 1.000 personen

Aantal personen:
Minimaal: 15 personen
Maximaal: 240 personen
Tijdsduur:
3 uur
Aanvangstijden
De start van dit arrangement is door jullie zelf te bepalen.
Voorbeeld programma
12:00 Aankomst in Valkenburg en ontvangst met consumptie
12:30 Uitleg programma en start city game
14:30 Finaleopdracht op eindlocatie
14:45 Prijsuitreiking
15:00 Einde programma
Rand voorwaarden
Bij deze activiteit is een mobiele hotspot noodzakelijk. Bij grote groepen (>100 personen) wordt gebruik gemaakt van de eigen mobiele telefoon van de deelnemers.