BLOTEVOETENPARK

Teambuilding (0)
vanaf 6,50

Omschrijving

Genieten op blote voeten! Heb jij ooit wel eens op blote voeten gelopen door de natuur? Nee? Loop dan nu door het BloteVoetenPark in Brunssum en voed je voeten met 100% natuurlijke prikkels. Het BloteVoetenPark Brunssum is avontuurlijk, uitdagend, gezond en filosofisch.

Programmaoverzicht

Gelegen buiten Valkenburg maar zeker een fietsritje of scootertocht waard. Deze leuke en groene activiteit zal bij iedereen in de smaak vallen. Bij het Blotevoetenpark is de dresscode blote voeten, dus trek je schoenen en sokken uit, dan kan de avontuurlijke en tevens gezonde wandeling voor jong en oud beginnen. Het is heerlijk om hier op blote voeten rond te lopen. Leer de natuur kennen op een heel uitdagende en soms spannende manier, al voelend met je voeten. Zo beleef je de natuur tot in je tenen! In deze natuurlijke omgeving ontdek je de kracht van vitamine G: Groen, Gezond, Geluk, Gevoel, Geest, Geloof en Genieten.

Naast de mooie wandeling zijn er tevens diverse groepsactiviteiten samengesteld om het teamgevoel te verbeteren. De activiteit ligt op 17 kilometer van Valkenburg en is perfect te combineren met een scooter of fietstocht.


Belangrijke info

Aantal personen:
Vanaf 6
Tijdsduur:
1,5 uur
Aanvangstijden
De start van dit arrangement is door jullie zelf te bepalen. Ieder half uur tussen 10:00 uur en 16:00 uur kan gestart worden met het programma.