Bedrijfsuitje met overnachting in Valkenburg

vanaf

€227.5 p.p.

Programmaoverzicht

Een geheel verzorgd bedrijfsuitje met overnachting in Zuid-Limburg. Valkenburg biedt de perfecte uitvalsbasis met een uitgebreid aanbod aan activiteiten, schitterende locaties en de beste hotels.

Met dit complete arrangement ben je in een keer klaar! Een geheel verzorgd bedrijfsweekend in Valkenburg? Kies voor het complete bedrijfsuitje met overnachting in het Zuid-Limburgse valkenburg compleet met activiteiten, schitterende locaties en de beste hotels. Uiteraard wordt het programma geheel op maat voor jullie samengesteld passend binnen de wensen van de groep.

TIP: Kies bij grotere groepen voor een keuzemogelijkheid in de activiteiten. Zo heb je altijd de perfecte invulling voor alle deelnemers. Na afloop van de activiteit komt de groep weer samen en genieten jullie van het vervolg van de dag. Het grote voordeel van Valkenburg is dat er meer dan 50 activiteiten op maximaal 10 minuten afstand van elkaar gelegen zijn.

Voorbeeldprogramma:

Bij dit voorbeeld bedrijfsuitje met overnachting gaan wij uit van een overnachting van vrijdag op zaterdag. De groep arriveert in de namiddag bij het hotel en het team van Wij zijn Valkenburg staat klaar voor een hartelijke ontvangst. Na check-in wordt verzameld in de lobby en heten wij de groep van harte welkom met koffie en vlaai of een andere invulling uit de streek.

Tijd om op pad te gaan! De groep wordt meegenomen in de geschiedenis van Valkenburg. Op ludieke wijze vertellen de acteurs alles over de mythes en saga’s die Valkenburg rijk is. Tijdens deze tocht leer je de leukste plekjes in Valkenburg kennen en tevens is er een spelelement aanwezig. Het eindpunt van de tocht is de start van het avondprogramma. Uitkijkend over Valkenburg genieten jullie van een heerlijke barbecue op deze exclusieve locatie. Het grote terras is perfect geschikt voor alle groepsgroottes. Minder mooi weer (in het zonnige Zuiden), geen probleem! De locatie is geheel omringd door ramen. Dus ook bij regenachtige taferelen geniet je van de mooie vergezichten.

’s avonds is er voldoende te beleven in Valkenburg. Het bruisende uitgaansleven gaat door tot in de late uurtjes met de meest uiteenlopende kroegjes en muziekgenres. Aansluitend kan iedereen zelfstandig terug naar het hotel, op maximaal 10 minuten wandelafstand van het uitgaansleven gelegen.

Op dag 2 starten we fris en fruitig met een uitgebreid ontbijtbuffet waarna het team van Wij zijn Valkenburg de deelnemers meeneemt naar een divers aanbod aan activiteiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

ACTIEF | Mountainbiken door de grotten
AVONTUUR | Spannende survivaltocht door het ondergrondse gangenstelsel
CREATIEF | Een bezoek aan de grotten en mergelworkshop van een ervaren kunstenaar
LUDIEK | City Game binnen de vestingsmuren van het mergelstadje Valkenburg
ER OP UIT | Een scootertocht met gids het Heuvelland in

Aansluitend is het tijd om samen te genieten van een heerlijke lunch op een bijzondere locatie, een restaurant in de grotten. Verhalen die de deelnemers beleefd hebben worden gedeeld en iedereen maakt zich op voor de middagactiviteit. Wederom een mix aan uiteenlopende activiteiten geheel in overleg samengesteld op de doelgroep.

Tot slot komt de groep na een dag vol belevenissen samen voor een afsluitende borrel, de perfecte afsluiter van een onvergetelijk bedrijfsuitje in Zuid-Limburg.

Het programma geeft een eerste indicatie aan van de mogelijkheden. Uiteraard betreft dit arrangement maatwerk en nemen wij alle wensen en mogelijkheden graag met jullie door in een uitgebreid oriëntatiegesprek. Aansluitend sturen wij een vrijblijvend voorstel toe waar wij rekening houden met het (eventueel) beschikbare budget.

Inbegrepen in dit arrangement

 • Kennismakingstocht door Valkenburg met acteur
 • Rijkelijke barbecue op privé locatie, eventueel uit te breiden tot complete feestavond
 • Overnachting in luxe hotels, wij hebben enkele vaste partners
 • Rijkelijk ontbijtbuffet op dag 2 voor een goed begin van de dag
 • Keuzeactiviteit in de ochtenduren
 • Gezamenlijke lunch op een schitterende locatie
 • Keuzeactiviteit in de middaguren
 • Afsluitende borrel

Voorbeeld arrangement

Belangrijke informatie

 • Aantal personen:
  Vanaf 20 personen
 • Tijdsduur:
  2-daags
 • Prijs:
  Afhankelijk van het aantal deelnemers. Neem contact met ons op.
 • Randvoorwaarden:
  Dit programma gaat door bij alle weersomstandigheden. Geheel op maat aan te passen en vrij te combineren.

Controleer beschikbaarheid

Vul onderstaande gegevens in om een aanvraag te plaatsen voor dit programma.

Hulp nodig?

Ervaringen van anderen

Beoordeeld met uitstekend op TripAdvisor en Facebook

Aarzel niet en neem gerust
contact met ons op

2021 © Wij zijn Valkenburg | Group Events & Teambuilding

Check beschikbaarheid

Vanaf 6 personen

Koop direct tickets

Van 2 tot 6 personen

Meer informatie ontvangen

Meer informatie ontvangen over dit arrangement en de andere mogelijkheden? Wij sturen graag vrijblijvend meer informatie toe.

Reserveer direct

Helaas is het niet mogelijk deze activiteit direct te boeken. Neem contact met ons op om de beschikbaarheid te controleren.

Liever direct boeken? Bekijk alle mogelijkheden in onze ticketshop op ons last-minute platform

Bel mij terug

De mogelijkheden persoonlijk doorspreken op een later tijdstip? Wij nemen vrijblijvend contact met je op.

LAat ons weten hoe jullie ideale uitje uitziet!

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om het perfecte uitje te regelen!

Je contactgegevens zullen enkel gebruikt worden voor antwoord op dit contactformulier, niet voor reclame.