Bedrijfsuitje met overnachting in valkenburg

Activiteiten | Avondprogramma | Overnachting | Compleet van a tot z (0)
vanaf  227,50
Teambuilding-grotten-valkenburg
Spooktocht-grotten-Valkenburg
Grotten-teambuilding-Valkenburg
Spooktocht-grotten-Valkenburg
dineren-luxe-Valkenburg
Kabelbaan-Valkenburg
Rodelbaan-Valkenburg
Grotten-lasergame-Valkenburg

Omschrijving

COVID-19 PROOF

Deze activiteit is COVID-19-Proof! Wij houden bij het gehele programma rekening met de minimale afstand van 1,5 meter tussen de deelnemers.

Een geheel verzorgd bedrijfsweekend in Valkenburg? Kies voor het complete bedrijfsuitje met overnachting in het Zuid-Limburgse valkenburg compleet met activiteiten, schitterende locaties en de beste hotels. Uiteraard wordt het programma geheel op maat voor jullie samengesteld passend binnen de wensen van de groep.

TIP: Kies bij grotere groepen voor een keuzemogelijkheid in de activiteiten. Zo heb je altijd de perfecte invulling voor alle deelnemers. Na afloop van de activiteit komt de groep weer samen en genieten jullie van het vervolg van de dag. Het grote voordeel van Valkenburg is dat er meer dan 50 activiteiten op maximaal 10 minuten afstand van elkaar gelegen zijn.

Voorbeeldprogramma:

Bij dit voorbeeld bedrijfsuitje met overnachting gaan wij uit van een overnachting van vrijdag op zaterdag. De groep arriveert in de namiddag bij het hotel en het team van Wij zijn Valkenburg staat klaar voor een hartelijke ontvangst. Na check-in wordt verzameld in de lobby en heten wij de groep van harte welkom met koffie en vlaai of een andere invulling uit de streek.

Tijd om op pad te gaan! De groep wordt meegenomen in de geschiedenis van Valkenburg. Op ludieke wijze vertellen de acteurs alles over de mythes en saga’s die Valkenburg rijk is. Tijdens deze tocht leer je de leukste plekjes in Valkenburg kennen en tevens is er een spelelement aanwezig. Het eindpunt van de tocht is de start van het avondprogramma. Uitkijkend over Valkenburg genieten jullie van een heerlijke barbecue op deze exclusieve locatie. Het grote terras is perfect geschikt voor alle groepsgroottes. Minder mooi weer (in het zonnige Zuiden), geen probleem! De locatie is geheel omringd door ramen. Dus ook bij regenachtige taferelen geniet je van de mooie vergezichten.

’s avonds is er voldoende te beleven in Valkenburg. Het bruisende uitgaansleven gaat door tot in de late uurtjes met de meest uiteenlopende kroegjes en muziekgenres. Aansluitend kan iedereen zelfstandig terug naar het hotel, op maximaal 10 minuten wandelafstand van het uitgaansleven gelegen.

Op dag 2 starten we fris en fruitig met een uitgebreid ontbijtbuffet waarna het team van Wij zijn Valkenburg de deelnemers meeneemt naar een divers aanbod aan activiteiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

ACTIEF | Mountainbiken door de grotten
AVONTUUR | Spannende survivaltocht door het ondergrondse gangenstelsel
CREATIEF | Een bezoek aan de grotten en mergelworkshop van een ervaren kunstenaar
LUDIEK | City Game binnen de vestingsmuren van het mergelstadje Valkenburg
ER OP UIT | Een scootertocht met gids het Heuvelland in

Aansluitend is het tijd om samen te genieten van een heerlijke lunch op een bijzondere locatie, een restaurant in de grotten. Verhalen die de deelnemers beleefd hebben worden gedeeld en iedereen maakt zich op voor de middagactiviteit. Wederom een mix aan uiteenlopende activiteiten geheel in overleg samengesteld op de doelgroep.

Tot slot komt de groep na een dag vol belevenissen samen voor een afsluitende borrel, de perfecte afsluiter van een onvergetelijk bedrijfsuitje in Zuid-Limburg.

Inbegrepen in dit arrangement:

  • Kennismakingstocht door Valkenburg met acteur
  • Rijkelijke barbecue op privé locatie, eventueel uit te breiden tot complete feestavond
  • Overnachting in luxe hotels, wij hebben enkele vaste partners
  • Rijkelijk ontbijtbuffet op dag 2 voor een goed begin van de dag
  • Keuzeactiviteit in de ochtenduren
  • Gezamenlijke lunch op een schitterende locatie
  • Keuzeactiviteit in de middaguren
  • Afsluitende borrel

Het programma geeft een eerste indicatie aan van de mogelijkheden. Uiteraard betreft dit arrangement maatwerk en nemen wij alle wensen en mogelijkheden graag met jullie door in een uitgebreid oriëntatiegesprek. Aansluitend sturen wij een vrijblijvend voorstel toe waar wij rekening houden met het (eventueel) beschikbare budget.

 


Belangrijke info

Aantal personen:
Minimaal: 20 personen
Maximaal: 500 personen (grotere groep in overleg mogelijk)
Tijdsduur:
2-daags
Aanvangstijden:
De start van dit arrangement is door jullie zelf te bepalen.
In dit voorbeeld is rekening gehouden met tweedaags programma op vrijdag en zaterdag.
Het programma wordt geheel naar wens samengesteld passend binnen wensen en het budget.
Rand voorwaarden:
Dit programma gaat door bij alle weersomstandigheden.
Geheel op maat aan te passen en vrij te combineren.