Bekijk de mogelijkheden

vergaderen-Valkenburg-Maastricht

Vergaderen in Valkenburg

Van plan om te gaan vergaderen in Limburg? Op zoek naar de perfecte vergaderlocatie in Zuid Limburg? In Valkenburg wordt er niet vergaderd in steriele ruimtes. Hier vindt u uitstekend verzorgde vergaderzalen op inspirerende en stijlvolle vergaderlocaties in Valkenburg. Wij hebben de mooiste vergaderlocaties voor u verzameld. Reserveer uw zakelijke bijeenkomst via Wij zijn Valkenburg en wij zullen er voor zorgen dat u onbezorgd en productief kunt vergaderen in een omgeving die past bij uw bedrijf. Of het het nu gaat om een training voor medewerkers of voor een vergadering met het managementteam, wij staan vanaf het eerste telefoontje voor u klaar.

Vergadervoorzieningen per dagdeel:

  • Zaalhuur vergaderruimte
  • Onbeperkt koffie, thee en mineraalwater
  • Gebruik van flip-over
  • Gebruik van beamer
  • Pen en papier voor elke deelnemer
  • Gratis wifi

Kom in contact

Kies een gewenste locatie

Vorstelijke locatie

Indoor evenementenlocatie

Ondergronds vergaderen

Stijlvol vergaderen

vergaderen-Valkenburg-Maastricht
vergaderen-Valkenburg-Maastricht
Grotten-feestlocatie-Valkenburg
Vergaderen-Valkenburg-Maastricht

Kies voor een representatieve, veelzijdige locatie voor jouw productpresentatie, op de plek waar vroeger de ridders en kasteelheren uitkeken over het Geuldal, aan de voet van de Kasteelruïne.

Stijlvolle evenementenlocaties voor grote groepen zijn schaars. Gelukkig hebben wij een prachtlocatie, met uitzicht over het glooiende Heuvelland. Uitermate geschikt voor gezelschappen, tot 600 personen.

Een van de meest bijzondere locaties die je kunt bedenken, een evenementenlocatie 30 meter onder de grond. Geen donkere gangetjes maar sfeervolle ruimtes die je verwelkomen met haar schoonheid.

Dit stijlvolle hotel biedt diverse grote en kleine salons voor diverse productpresentaties. Perfect gelegen in het centrum van Valkenburg en van alle gemakken voorzien.

Ervaringen van anderen

Featured

Dé echte ‘Valkebergse’ quizwandeling

(0)
Featured

Kever Rally door Zuid-Limburg

(0)
Featured

Teambuilding | Het leven van de Blokbreker

(0)
Featured

Oldtimer bus diner

(0)
Featured

Walking dinner rondje Valkenburg

(0)
Featured

Het ultieme survival programma

(0)
Featured

Grotten Teambuilding met Fun en Fear

(0)
Featured

Speciaalbieren wandeling door Valkenburg

(0)

Ervaringen van anderen

Colin B Avatar

5 star rating Bedrijfsuitje 10 personen 'Wij zijn Valkenburg' heeft alles geweldig voor ons geregeld. Ze hebben ons van begin tot... lees verder

Colin B

4 star rating Geweldig weekendje Valkenburg De communicatie met Wij Zijn Valkenburg vooraf verliep heel goed. Ze hebben een grote variatie... lees verder

K9817DRjohanna
Sharon P Avatar

5 star rating Teamuitje Voor het tweede jaar op rij ons teamuitje geboekt via WijzijnValkenburg. Bij de aanvraag een... lees verder

Sharon P
jbeucken Avatar

5 star rating Een leerzame en leuke gebeurtenis in een stuk cultureel erfgoed Een leerzame ervaring op een "verborgen" locatie welke door enkele hardwerkende vrijwilligers op eigen kracht... lees verder

jbeucken

Kies je gewenste pakket

4-uurs
€29,50
Compleet
vergaderarrangement

Lunch

8-uurs
€44,50
Compleet
vergaderarrangement

Lunch

Diner

12-uurs
€75,00
Compleet
vergaderarrangement

Lunch

Diner

Overnachten

24-uurs
€172,50
Compleet
vergaderarrangement

Lunch

Diner

Overnachten

Betreffende uw boeking

Bovengenoemde prijzen zijn geldig vanaf minimaal 6 personen. De prijzen zijn exclusief BTW en exclusief eventuele bijkomende kosten (in samenspraak).

Leave a Comment