Bekijk de mogelijkheden

vergaderen-Valkenburg-Maastricht

Vergaderen in Valkenburg

Van plan om te gaan vergaderen in Limburg? Op zoek naar de perfecte vergaderlocatie in Zuid Limburg? In Valkenburg wordt er niet vergaderd in steriele ruimtes. Hier vindt u uitstekend verzorgde vergaderzalen op inspirerende en stijlvolle vergaderlocaties in Valkenburg. Wij hebben de mooiste vergaderlocaties voor u verzameld. Reserveer uw zakelijke bijeenkomst via Wij zijn Valkenburg en wij zullen er voor zorgen dat u onbezorgd en productief kunt vergaderen in een omgeving die past bij uw bedrijf. Of het het nu gaat om een training voor medewerkers of voor een vergadering met het managementteam, wij staan vanaf het eerste telefoontje voor u klaar.

Vergadervoorzieningen per dagdeel:

  • Zaalhuur vergaderruimte
  • Onbeperkt koffie, thee en mineraalwater
  • Gebruik van flip-over
  • Gebruik van beamer
  • Pen en papier voor elke deelnemer
  • Gratis wifi

Kom in contact

Kies een gewenste locatie

Vorstelijke locatie

Indoor evenementenlocatie

Ondergronds vergaderen

Stijlvol vergaderen

vergaderen-Valkenburg-Maastricht
vergaderen-Valkenburg-Maastricht
Grotten-feestlocatie-Valkenburg
Vergaderen-Valkenburg-Maastricht

Kies voor een representatieve, veelzijdige locatie voor jouw productpresentatie, op de plek waar vroeger de ridders en kasteelheren uitkeken over het Geuldal, aan de voet van de Kasteelruïne.

Stijlvolle evenementenlocaties voor grote groepen zijn schaars. Gelukkig hebben wij een prachtlocatie, met uitzicht over het glooiende Heuvelland. Uitermate geschikt voor gezelschappen, tot 600 personen.

Een van de meest bijzondere locaties die je kunt bedenken, een evenementenlocatie 30 meter onder de grond. Geen donkere gangetjes maar sfeervolle ruimtes die je verwelkomen met haar schoonheid.

Dit stijlvolle hotel biedt diverse grote en kleine salons voor diverse productpresentaties. Perfect gelegen in het centrum van Valkenburg en van alle gemakken voorzien.

Ervaringen van anderen

francinehendriks Avatar

5 star rating jubileum bedrijfsfeest Voor wie iets te vieren heeft en er een onvergetelijke dag van wil maken is... lees verder

francinehendriks
jellestelpstra Avatar

4 star rating Perfect geregeld Wij zijn Valkenburg heeft ons bedrijfsuitje perfect samengesteld met meerdere activiteiten en tegen een scherpe... lees verder

jellestelpstra
Roger J Avatar

5 star rating Teambuildingsdag met workshop Wij zijn met ons bedrijf een hele dag in Valkenburg aanwezig geweest voor een activiteit... lees verder

Roger J
jessievossen Avatar

5 star rating Uniek 2-daags bedrijfsuitje in Valkenburg! Wij zijn Valkenburg heeft voor ons bedrijf de gehele organisatie over het jaarlijkse bedrijfsuitje uit... lees verder

jessievossen

Kies je gewenste pakket

4-uurs
€29,50
Compleet
vergaderarrangement

Lunch

8-uurs
€44,50
Compleet
vergaderarrangement

Lunch

Diner

12-uurs
€75,00
Compleet
vergaderarrangement

Lunch

Diner

Overnachten

24-uurs
€172,50
Compleet
vergaderarrangement

Lunch

Diner

Overnachten

Betreffende uw boeking

Bovengenoemde prijzen zijn geldig vanaf minimaal 6 personen. De prijzen zijn exclusief BTW en exclusief eventuele bijkomende kosten (in samenspraak).