Organiseer een uniek bedrijfsfeest in Valkenburg?

Wij hebben de meest unieke evenementenlocaties voor je verzameld en helpen je van a tot z

Tot in de puntjes verzorgd bedrijfsfeest

Elk bedrijfsfeest is  maatwerk. Wij helpen graag bij het vinden van passende opties voor de culinaire invulling, aankleding en duur van het event. Aan de hand van de wensen, de insteek en budget gaan wij op zoek naar de geschikte locatie en sfeerbeleving.

Wij plannen graag een afspraak met je in, telefonisch of op de gewenste feestlocatie. Op deze manier krijg je direct een goed beeld van de mogelijkheden en onze denkwijze. Een bedrijfsfeest plannen in Valkenburg was nog nooit zo eenvoudig!

  • Unieke evenementlocaties
  • Maatwerk

  • Ontzorging en geheel op maat van a tot z
  • Voor groepen van 20 tot 1.000+ personen

Hoe wij te werk gaan:

1. Neem contact met ons op en wij bespreken alle wensen

2. Wij gaan de wensen combineren met de mogelijkheden en maken een voorstel geheel op maat

3. Na akkoord zetten wij alles in werking en regelen het bedrijfsfeest van a tot z

Enkele unieke evenementlocaties onder elkaar

Om een beeld te krijgen van de mogelijkheden lichten wij enkele locaties voor je uit

De mooiste en meest bijzondere locaties voor een bedrijfsfeest in Limburg vindt je in Valkenburg. Bovengronds of ondergronds, voor een intiem samenzijn of een grote groep, standaard of geheel op maat: het kan allemaal verzorgd worden. Valkenburg biedt prachtige locaties en originele invullingen voor een onvergetelijk feest. Of het nu een bedrijfsfeest, netwerkbijeenkomst, productpresentatie of ander zakelijk evenement betreft, wij bieden graag een passende invulling. Bekijk onze bijzondere partnerlocaties en laat je inspireren.

Evenementenlocatie in de grotten

Unieke locatie 30 meter onder de grond

Een van de meest bijzondere locaties die je voor een bedrijfsfeest in Zuid-Limburg kunt bedenken. Sfeervolle ruimtes die je verwelkomen met haar schoonheid met alle faciliteiten die nodig zijn voor een geslaagd event. Sfeervolle verlichting, een geheel op de avond ingerichte ruimte en niet te vergeten een uniek stukje Zuid-Limburg.

De locatie is uitermate geschikt voor een vergadering, diner, bedrijfsfeest, lunch, netwerkborrel, teambuilding of productpresentatie in Valkenburg en Zuid-Limburg.

Capaciteit: tot 1.000 personen | Prijsklasse: ★★★★

Meer informatie

Bedrijfsfeest 70 meter boven Valkenburg

Kijk uit over het 70 meter lager gelegen Valkenburg

Op zoek naar een locatie met vergezicht, dan is dit de locatie die je zoekt. Met een waanzinnig uitzicht over het Limburgse Heuvellandschap zal iedereen verzot zijn op deze locatie. Het panoramaterras biedt plek voor wel 200 personen. De evenementenlocatie is gelegen in de 110 jaar uitkijktoren die uitsteekt boven Valkenburg, een monumentaal uithangbord van Valkenburg.

De locatie is uitermate geschikt voor een bedrijfsfeest, lunch, netwerkborrel, teambuilding of productpresentatie in Valkenburg.

Capaciteit: tot 250 personen | Prijsklasse: ★★

Meer informatie

Plenaire ruimte met uitzicht

Plenaire ruimte met uitzicht over het Heuvelland

Een avond uit die altijd geslaagd is en met een beetje geluk nog mooier kan worden, een bedrijfsfeest in het Holland Casino Valkenburg. Een sfeervolle avondje uit op een locatie waar iedereen versteld van zal staan. Met een bijzonder uitzicht over Valkenburg is dit een locatie waar je overal van kunt genieten. Een heerlijk diner, een ludieke invulling met speluitleg en echte winstmogelijkheden of een privé ruimte die bij iedereen in de smaak zal vallen.

De locatie is uitermate geschikt voor een productpresentatie, diner, bedrijfsfeest, lunch, netwerkborrel, teambuilding in Valkenburg en Zuid-Limburg.

Capaciteit: tot 600 personen | Prijsklasse: ★★★

Meer informatie

Op bezoek bij de Kasteelheren

Event in de kasteeltuin van de oude hoogteburcht

Een diner of bedrijfsfeest in de tuin van een oude kasteelruïne? In Valkenburg is het mogelijk..
Dat modern en oud goed samen gaan is algemeen bekend, ook in Valkenburg hebben ze laten zien dat dit een perfecte combinatie is. Het pand is geheel omringd door ramen waardoor je hier het gehele jaar kunt genieten van het bijzondere uitzicht. En genieten dat kan hier, geniet van de heerlijke gerechten en creativiteit van de chefkok.

Capaciteit: tot 250 personen | Prijsklasse: ★★★★

Meer informatie

Kies voor een maatwerk bedrijfsfeest in Valkenburg

Tot in detail afgestemd op de doelgroep, wensen en uiteraard passend binnen bijna elk budget.

Een feestelijk event in Valkenburg betekent:

  • Bijzondere feestlocaties met karakter
  • Bourgondisch genieten tijdens lunch, diner en borrel
  • Originele invullingen voor een onvergetelijke avond
  • Van een intiem samenzijn tot een grootschalig feest
  • Boeken via Wij zijn Valkenburg: persoonlijke service, eerlijk advies, kwalitatieve partners en een overzichtelijk aanbod!

Kom in contact

Bekijk ervaringen van anderen

Bekijk de reviews van bedrijfsfeesten in Valkenburg

5 star rating Teamuitje 80 personen Voor ons jaarlijkse teamuitje heeft 'Wij zijn Valkenburg' een passend en leuk programma samengesteld. Het... lees verder

C2279FXnatalie

5 star rating Whisky proeverij - Team uitje! Wij zijn Valkenburg heeft voor ons een fantastisch vrijdag middag borrel georganiseerd. Mooie whisky's, gezelligheid... lees verder

ErikP2071
Bart d Avatar

5 star rating Bedrijfsuitje met 40 personen Bjorn en het team van WijZijnValkenburg hebben ons uitgebreide programma in en om Valkenburg tot... lees verder

Bart d

4 star rating Personeels vereniging dag uitje Wij zijn Valkenburg hebben in overleg met ons een leuk uitje geregeld in Valkenburg. Koffie... lees verder

WijvanDCGeldermalsen

Een verzameling van enkele organisaties die wij mochten ontvangen

Deze organisaties hebben wij de afgelopen maanden mogen ontvangen voor een zakelijk groepsevent in Valkenburg

Aarzel niet en neem gerust contact met ons op

kom in contact

Leave a Comment

Your email address will not be published. All fields are required.