De zoektocht naar de levensbron in de oude katakomben

Activiteit | Tours & Proeverijen

Activiteit

Een speurtocht door de ondergrondse katakomben in Valkenburg. Een labyrint van grafkamers waar je al snel in verdwaald. In teams ga je de strijd met elkaar aan op zoek naar de levensbron in dit bijzondere gangenstelsel.

Dwalend door onderaardse gangen reis je terug in de tijd, naar het Rome van de derde en vierde eeuw. Ver weg, diep verscholen in het labyrint, ligt een verborgen pareltje: een ondergrondse doopkapel, gevuld met natuurlijk water, bron van alle leven. Deze mystieke plek is het eindpunt van je reis en maakt de ‘circle of life’ compleet. Maar.. om de route naar de levensbron te vinden zijn er een aantal hindernissen die je moet trotseren. Beantwoord vragen, los puzzels op en gebruik al je zintuigen. Zo moet je aan de hand van een oude kaart de weg in zien te vinden en passeer je diverse geurstations die je helpen de bron te vinden. Is jouw team in staat het raadsel van dit labyrint te ontcijferen en weet jij als eerste de levensbron te vinden? De tijd tikt…

Je gezelschap wordt opgedeeld in minimaal groepen, die het vervolgens tegen elkaar opnemen. Een spannende en uitdagende ervaring, in een mystiek labyrint!

Na afloop van de speurtocht kunnen jullie genieten van koffie met Limburgse vlaai. Een perfect moment om na te praten over deze bijzondere activiteit.

Grote groep naar Valkenburg

Kom je met een grotere groep? Informeer naar de mogelijkheden voor een keuzeprogramma. (Voor groepen van 40 tot 1.000 personen)

Belangrijke informatie

  • Aantal personen:
    Vanaf 10 (betalende)
  • Tijdsduur:
    1,5 uur
  • Prijs:
    Afhankelijk van het aantal deelnemers. Neem contact met ons op.

Maak er een complete dag van

Kies voor een compleet en voordelig arrangement. Uiteraard zijn deze geheel op maat aan te passen:

Hulp nodig?

Check beschikbaarheid voor groepen vanaf 6 personen

Interesse in deze activiteit of een op maat gemaakt programma? Laat het ons weten en laat hier je gegevens achter. Wij nemen contact met je op!

Aarzel niet en neem gerust
contact met ons op

2021 © Wij zijn Valkenburg | Group Events & Teambuilding

Meer informatie ontvangen

Meer informatie ontvangen over dit arrangement en de andere mogelijkheden? Wij sturen graag vrijblijvend meer informatie toe.

Bel mij terug

De mogelijkheden persoonlijk doorspreken op een later tijdstip? Wij nemen vrijblijvend contact met je op.

LAat ons weten hoe jullie ideale uitje uitziet!

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om het perfecte uitje te regelen!

Je contactgegevens zullen nkel gerbuikt worden voor antwoord op dit contactformulier, niet voor reclame.