Survival programma in de grotten

Activiteiten

Activiteit

Op zoek naar de ultieme adrenaline-kick? Dan moet je voor deze activiteit kiezen! Tijdens deze unieke survivaltocht in de grotten van Valkenburg ontdek je de verborgen geheimen van de vestingstad Valkenburg. Kruip door de oude vluchtgangen naar de top van de heuvel en arriveer op de eeuwenoude Kasteelruïne. Vanuit de oude Ridderzaal daal je door een droog gelegde waterput 30 meter af naar het donkere gangenstelsel.

WAT GA JE BELEVEN

  • Kruip door sluipdoor: Tijdens de gehele tocht bevindt men zich in de eeuwen oude vluchtgangen van de kasteelruine. Soms brede hoge gangen, dan weer smalle lage gangen. Via trappen en ladders in nauwe passages begeeft men zich door dit unieke doolhof van gangen van onderdeel naar onderdeel.
  • Klimwand: Beklim onze klimwand van 40m2 en maar liefst 8 meter hoog. Daag jezelf uit om de route zo uitdagend mogelijk te maken door te kiezen voor de moeilijkheidsgraad die bij jou past. De klimroutes zijn er in verschillende moeilijkheidsgraden zodat er altijd voor iedereen iets bij is.
  • Abseilen: Een hoogtepunt in deze tocht. Vanaf de sprookjesachtige kasteelruïne van Valkenburg dalen we af in een 30 meter diepe oude waterput. We komen uit in de eeuwenoude vluchtgangen van het kasteel waarin we onze route vervolgen. Een unieke ervaring in de Limburgse grotten!

Deze activiteit is uitermate geschikt voor een vrijgezellendag, bedrijfsuitje of teambuilding. Durft een deelnemer niet aan alle onderdelen deel te nemen? Geen probleem, je kunt elk onderdeel overslaan mocht je geen liefhebber zijn. Ook als toeschouwer is deze activiteit al de moeite waard.

Reserveer je plekje. Klik op de button om online de beschikbaarheid te bekijken en deze activiteit te reserveren voor gezelschappen tot 6 personen. Bent u met meer personen? Neem rechtstreeks contact met ons op.

Grote groep naar Valkenburg?

Kom je met een grotere groep? Informeer naar de mogelijkheden voor een keuzeprogramma. (Voor groepen van 40 tot 1.000 personen)


Belangrijke informatie

Aantal personen:
Vanaf 2

Tijdsduur:
1,5 uur

Prijs:
Afhankelijk van het aantal deelnemers.
Neem contact met ons op.


Maak er een complete dag van!

Kies voor een compleet en voordelig arrangement. Uiteraard zijn deze geheel op maat aan te passen:

Featured

Survival programma in de grotten

(0)