Fietsen door de grotten

Activiteiten

Activiteit

Prijs activiteit: € 30,00 per persoon

Tijdsduur: 1,5 uur

 

Deze activiteit is COVID-19-Proof! Wij houden bij het gehele programma rekening met de minimale afstand van 1,5 meter tussen de deelnemers. Reserveer nu je tickets

Actief en bijzonder! Stap op de speciale mountainbikes en volg de gids door het donkere gangenstelsel. Tijdens deze bijzondere activiteit ontdek je het gangenstelsel op en unieke en sportieve manier. Onder leiding van een ervaren gids maar je een tocht door een ondergronds labyrint van meer dan 70 kilometer. Zorg dat je als groep bij elkaar blijft want zodra de fiets stilvalt dooft het licht…

Voordat de activiteit start krijgt de groep instructies van en ervaren gids. Het gangenstelsel heeft een totale lengte van wel 70 kilometer en behoort tot het grootste van Europa. Na de uitleg is het tijd om op de fietsen te stappen voor een bijzondere tour door de grotten.

Deze activiteit is een echte aanrader voor de sportieveling! Jong en oud kunnen aan deze activiteit deelnemen omdat het niveau wordt aangepast aan de groep.

Reserveer je plekje. Klik op de button om online de beschikbaarheid te bekijken en deze activiteit te reserveren voor gezelschappen tot 6 personen. Bent u met meer personen? Neem rechtstreeks contact met ons op.

Grote groep naar Valkenburg?

Kom je met een grotere groep? Informeer naar de mogelijkheden voor een keuzeprogramma. (Voor groepen van 40 tot 1.000 personen)


Belangrijke informatie

Aantal personen:
Vanaf 2 deelnemers
Maximaal 150 deelnemers per 2 uur

Tijdsduur:
1,5 uur

Prijs:
Afhankelijk van het aantal deelnemers.
Neem contact met ons op.

Randvoorwaarden:
De groep wordt opgesplitst in groepen van maximaal 15 personen
Het tempo wordt bepaald door de rustigste fietser
Denk aan een vestje en stevige, platte schoenen


Maak er een complete dag van!

Kies voor een compleet en voordelig arrangement. Uiteraard zijn deze geheel op maat aan te passen:

Met de fiets de grot in en meer

(0)