Escape room Valkenburg

Activiteiten

Activiteit

Gek op puzzelen? Dan zijn deze escape rooms een echte aanrader! De nieuwe rage is een ware beleving. Je hebt 60 minuten de tijd om te ontsnappen uit een afgesloten ruimte. Hoe? Ga simpelweg op zoek naar sleutels. Deze sleutels en sloten, cijfersloten en lettersloten zijn te kraken door hints op te los die verstopt zijn in de ruimte. Succes, de tijd tikt…

De Escape Rooms in Valkenburg zijn gebouwd in de oude bioscoop. Stap in de films en zorg ervoor dat je niet de rest van leven opgesloten zit in een van de films! De Escape Rooms staan in de top 20 beste escape rooms van Nederland.

Deze activiteit is uitermate geschikt voor een bedrijfsuitje, teamuitje of teambuilding. Let op, de capaciteit is beperkt tot 20 personen per anderhalf uur. Bij grotere groepen wordt de groep opgesplitst.

Escape rooms voor losse deelnemers of kleine groepjes (tot 6 personen)
Dit programma betreft een compleet groepsprogramma, bent u enkel op zoek naar een escape room voor losse deelnemers of groepjes tot 6 personen? Klik dan op onderstaande button voor beschikbaarheid.

Grote groep naar Valkenburg?

Kom je met een grotere groep? Informeer naar de mogelijkheden voor een keuzeprogramma. (Voor groepen van 40 tot 1.000 personen)


Belangrijke informatie

Aantal personen:
Vanaf 2 deelnemers
Maximaal 20 deelnemers per 1,5 uur

Tijdsduur:
1,5 uur

Prijs:
Afhankelijk van het aantal deelnemers.
Neem contact met ons op.


Maak er een complete dag van!

Kies voor een compleet en voordelig arrangement. Uiteraard zijn deze geheel op maat aan te passen:

Featured

Locked up bachelor

(0)
Featured

Meet & escape

(0)
Featured

Op zoek naar geluk

(0)