City battle

Activiteiten
city game Valkenburg
City game Valkenburg
City-Game-Valkenburg
City-Game-Valkenburg

Activiteit

COVID-19 PROOF

Deze activiteit is COVID-19-Proof! Wij houden bij het gehele programma rekening met de minimale afstand van 1,5 meter tussen de deelnemers.

Stap in de voetsporen van de oude ridders en ontdek alles over de geschiedenis van Valkenburg.

De groep wordt ontvangen bij de startlocatie in centrum Valkenburg. Plots wordt duidelijk dat de ridders vandaag de dag nog steeds hulp nodig hebben het stadje te verdedigen.

Het Vestingstadje kent een rijke geschiedenis met ridders en veldslagen. De overblijfselen zijn nog steeds zichtbaar in het straatbeeld. Tijdens deze tocht ontdek je de mooiste plekjes, hoor je de verhalen van vroeger en ontdek je de geheimen. Uiteraard wordt er een strijd gestreden. Welk team weet de schat te openen en is de winnaar van de dag?

De groep wordt opgesplitst in subgroepen van ongeveer 5 personen en de teams zullen gedurende de tocht de strijd aan gaan met de andere teams in een unieke city battle door centrum Valkenburg. Tijdens de tocht moeten puzzels, raadsels en vragen worden opgelost om zo het mysterie te ontrafelen. Deze antwoorden brengen de groep naar het eindpunt van de route.

Naast de verhalen van Vestingstad Valkenburg passeren jullie alle mooie bezienswaardigheden in Valkenburg en leren jullie het stadje goed kennen.

Grote groep naar Valkenburg?

Kom je met een grotere groep? Informeer naar de mogelijkheden voor een keuzeprogramma. (Voor groepen van 40 tot 1.000 personen)


Belangrijke informatie

Aantal personen:
Vanaf 15 personen

Tijdsduur:
2,5 uur

Prijs:
Afhankelijk van het aantal deelnemers.
Neem contact met ons op.


Maak er een complete dag van!

Kies voor een compleet en voordelig arrangement. Uiteraard zijn deze geheel op maat aan te passen:

Featured

City battle | Stap in de voetsporen van de oude ridders

(0)