Basic Teambuilding

Activiteit

Tijdens deze uitdagende teambuilding in Valkenburg staat samenwerken centraal. In een bijzondere setting ga je in kleine teams de strijd aan met én tegen je collega’s. De combinatie van kleine en korte activiteiten maakt deze teambuilding geschikt voor elke doelgroep en elke groepsgrootte.

Jullie starten met een zeer bijzondere teambuildingactiviteit in een mooie omgeving. Tijdens de activiteit kun je niet vertrouwen op technologische snufjes. Enkel een goede portie inzicht, verstand, communicatie en – daar is hij weer – samenwerking, zullen jullie helpen om de verschillende taken te voltooien. Laat zien hoe sterk jouw team is en ga er als winnende groep met de champagne vandoor! Tijdens de activiteit spelen alle deelnemers een mix van activiteiten, zoals bamboestiek, een moerasoversteek en het bouwen van een tangram. Al deze activiteiten zijn specifiek ontwikkeld voor teambuilding doeleinden.

Grote groep naar Valkenburg

Kom je met een grotere groep? Informeer naar de mogelijkheden voor een keuzeprogramma (voor groepen van 40 tot 1.000 personen).

Belangrijke informatie

 • Aantal personen:
  Vanaf 10
 • Tijdsduur:
  1,5 uur
 • Prijs:
  Afhankelijk van het aantal deelnemers. Neem contact met ons op.
 • Randvoorwaarden:
  Denk aan stevig schoeisel. Deze activiteit vindt buiten plaats, ook bij koudere temperaturen. Voor een overkapping wordt gezorgd.

Hulp nodig?

Check beschikbaarheid voor groepen vanaf 6 personen

Interesse in deze activiteit of een op maat gemaakt programma? Laat het ons weten en laat hier je gegevens achter. Wij nemen contact met je op!

Aarzel niet en neem gerust
contact met ons op

2021 © Wij zijn Valkenburg | Group Events & Teambuilding

Meer informatie ontvangen

Meer informatie ontvangen over dit arrangement en de andere mogelijkheden? Wij sturen graag vrijblijvend meer informatie toe.

We mogen weer!

Reserveer nu voor gezelschappen van 2 tot en met 5 personen met onze Wij zijn Valkenburg gids

Bel mij terug

De mogelijkheden persoonlijk doorspreken op een later tijdstip? Wij nemen vrijblijvend contact met je op.

LAat ons weten hoe jullie ideale uitje uitziet!

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om het perfecte uitje te regelen!

Je contactgegevens zullen enkel gebruikt worden voor antwoord op dit contactformulier, niet voor reclame.